T
tomonh
Guest
Kolega pitao u ivaniču za koperaciju repice.Ništa za repicu ,a za žito se još nezna...
zsolin kaže:Ajmo mi onih 205milijona kn dati gradanima svakome po jedan pekac za kruh....Sta kazete na to?
Tako bi spustili na zemlju pekare...Mlinare manje vise..
tomonh kaže:GERMA JE 1.3KN,AL ČE JEST POŠTEN KRUH..MALO JE ZAJEBANA PROCEDURA SA TIM PEKAČEM
zAŠTO MI SELJACI NEBI NAPRAVILI U SVAKOJ ŽUPANIJI SVOJU ZADRUGU,IMAKI MLIN I PEKARU.I BILO BI NAM SUPER ISPLATILO BI NAM SE PRODAT KRUH PO 5KN... :?:
tomonh kaže:GERMA JE 1.3KN,AL ČE JEST POŠTEN KRUH..MALO JE ZAJEBANA PROCEDURA SA TIM PEKAČEM
zAŠTO MI SELJACI NEBI NAPRAVILI U SVAKOJ ŽUPANIJI SVOJU ZADRUGU,IMAKI MLIN I PEKARU.I BILO BI NAM SUPER ISPLATILO BI NAM SE PRODAT KRUH PO 5KN... :?:
ideja je genijalna i stara kao seljaci. već su ju proveli, pa su se mlinovi odvojili, pa pekare, pa komercijala, pa transport.tomonh kaže:GERMA JE 1.3KN,AL ČE JEST POŠTEN KRUH..MALO JE ZAJEBANA PROCEDURA SA TIM PEKAČEM
tomonh kaže:A od tih 82lipe oduzmu 5lipa troškova. Kad bi svi mogli izvest iz silosa pšenicu pa nek se je inek si ju onda sami voze...