• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JAVNI PROSVJEDI

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,462
Dakle, izjava je da na zaostale poticaje iz prošle godine poljoprivrednici mogu zaboraviti. Jel se to odnosi i na jesensku sjetvu ili ona nije u to uračunata. Ipak cifra od 200 i kusur miliona nije mala.

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
ma treba opet blokirati zagreb a i granične prijelaze kad je smjena turista pa bi se nešto riješilo.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,499
Ljudi moji, a kaj mogu uopće riješiti prosvjedi, kad bankrot državi kuca na vrata? Uostalom, meni i mnogima će uzeti pola mjesečne plaće (tijekom godinu dana) i imali bi također razloga za pobunu.
Mislim da bi ove trebalo maknuti s vlasti, ali ne samo maknuti, nego i osuditi na dugogodišnju robiju za primjer svima, da shvate da vlast nije mlaćenje tuđim k... po glogu, već odgovornost prema narodu.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
ZJ kaže:
Ljudi moji, a kaj mogu uopće riješiti prosvjedi, kad bankrot državi kuca na vrata? Uostalom, meni i mnogima će uzeti pola mjesečne plaće (tijekom godinu dana) i imali bi također razloga za pobunu.
Mislim da bi ove trebalo maknuti s vlasti, ali ne samo maknuti, nego i osuditi na dugogodišnju robiju za primjer svima, da shvate da vlast nije mlaćenje tuđim k... po glogu, već odgovornost prema narodu.

AAAAUUUUUUUUU................... :| :| :|

B

bok123

Guest
ZJ kaže:

bravo!!!!
Ali kvaka je u tome što su si oni složili tak, da ih ne možeš uhvatiti ni za glavu ni za rep. Ivo je zbrisao na vrijeme, ostali
se pripremaju. Uvijek su radili prema zakonu koji su sami donjeli. Obečanja vrijede ali kad nema onda nema, napravimo rebalans, ako treba posvađaju raju. Država je bazirana na dugu i to je to.

K

korisnik2408

Guest
U svakom slucaju za ministre ne treba birati debele ljudi, jer su to osobe koje su neumjerene u jeli i picu iako znaju da im to smeta, kakvi su tek prema novcu koji im stoji na dohvat ruke.

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
ma da,nisu krivi građani koji tako misle nego mediji kojima vlada država,novinari snime ono sta im je dozvoljeno.

nikola2104

Novi član
Tu od
19 Sij 2009
Poruka
25
SVI GOVORE DA TREBA BLOKIRAT SILOSE,NO KOJOM BRZINOM KAMIONI BiH registracija dolaze u silose uskoro neće biti ništa u silosima pa ce otkupljivačima biti svejedno da li su blokirani ili ne

B

bok123

Guest
nikola2104 kaže:
SVI GOVORE DA TREBA BLOKIRAT SILOSE,NO KOJOM BRZINOM KAMIONI BiH registracija dolaze u silose uskoro neće biti ništa u silosima pa ce otkupljivačima biti svejedno da li su blokirani ili ne

pa to je otimačina.

B

bok123

Guest
Dečki, prosvjedi su u međimurju. Niko ništa ne piše. Da li policija gnjavi? Da li direktori lažu i obečavaju?
Što je sa ljudima? Da li daju podršku ili okreću glave?

Z

zekan7711

Guest
bok123 kaže:
Dečki, prosvjedi su u međimurju. Niko ništa ne piše. Da li policija gnjavi? Da li direktori lažu i obečavaju?
Što je sa ljudima? Da li daju podršku ili okreću glave?

policije ga mali milijon kaze moj tata bio je ne prosvjedu
misli da ce bar jos jednom morati ici ponovno na prosvjed direktori su sumljivi samo lazu

A

atomizer

Guest
dokle god se ne dignemo svi ali baš svi(stočari,ratari,povrtlari,vinogradari,voćari,...) efekti prosvjeda pojedinačnog i lokalnog tipa nemaju neki efekt.prvo trebamo svoje redove složiti pa onda tražiti i ostvariti cilj.al ovako svaka udruga za sebe to je poražavajuče.mi seljaci kao prvo imamo unutarnji veliki problem između sebe i vlada zna za to pa se tako nas i ne boji.

Z

zekan7711

Guest
sad meni se cini da je u ponedjeljak prosvjed uck ali nisam siguran :|

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
bole kaže:
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2009/08/23/0039006.html
to se je trebalo davno napravit
slažem se s ovim i ja krečem na prosvejde osim ako budu u četvrtak neznam jel budem mogao pošto je naručeno siliranje kod mene al gledat ču da pomaknem siliranje ako su prosvjedi u četvrtak i toplo ih podržavam mi tražimo svoje i svoju muku ništa više a neki se s tim novcem ljetuju i sunčaju po jadranu na jahtama koje mi točimo i plačamo im ljetovanja
znači ja danas sutra kad dam ostavku če mi šef još 6 mjeseci plačat istu cijenu kao i da radim oče k.... neče ti dat niti zadnju plaču koju si i zaradio ako si dao ostavku i a ne kao neki. po čem su oni važniji od nas seljaka čovjek je isto ko i mi i ništa se neče promjenit ako ga netko bude štitio ili nebude. nekog ubiju na ulici javi se na dnevniku taj i taj i bok a kad se ubi netko tko je na malo višem položaju govori se još mjesec dana o njem kao da je svetski rat.

BILO KAKO BILO PODRŽAVAM PROSVJEDE I ŽAO MI JE NAS SELJAKA KOJI KAO NEKI JADNICI RADIMO ZA DRUGE I TREBALI SMO ZATRAŽIT VIŠE KAKO BI DOBILI KOLIKO SMO SAD PONUDILI DA HOČEMO JER OVAKO SE DOBIJE JOŠ MANJE OD OČEKIVANOG

R

Rajtek

Guest
Mi ovaj tjedan spremamo blokadu silosa Mlin i pekare d.o.o. u Sisku

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
kod mene se ide na GP Slavonski Brod,onima koji su zaposleni u nekoj firmi poručeno je da uzmu godišnji odmor.sutra će se znati detalji.zna li tko ostale GP-e koji će biti blokirani?

T

tomonh

Guest
Dajte malo više ako možete da izvjestite da i mi ostali nekaj znamo...hvala...
Nadajmo se da če se nešto rješit,al se bojim da država nam neče moč dat 30lipa po kili,a ovo kaj nam nude to je onaj dio kaj su nam đipili od lanjskog poticaja...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh