T
tomonh
Guest
Kad i gdje idemo na prosvjede...
ZJ kaže:Ljudi moji, a kaj mogu uopće riješiti prosvjedi, kad bankrot državi kuca na vrata? Uostalom, meni i mnogima će uzeti pola mjesečne plaće (tijekom godinu dana) i imali bi također razloga za pobunu.
Mislim da bi ove trebalo maknuti s vlasti, ali ne samo maknuti, nego i osuditi na dugogodišnju robiju za primjer svima, da shvate da vlast nije mlaćenje tuđim k... po glogu, već odgovornost prema narodu.
ZJ kaže:Ljudi moji, a kaj mogu uopće riješiti prosvjedi, kad bankrot državi kuca na vrata? Uostalom, meni i mnogima će uzeti pola mjesečne plaće (tijekom godinu dana) i imali bi također razloga za pobunu.
Mislim da bi ove trebalo maknuti s vlasti, ali ne samo maknuti, nego i osuditi na dugogodišnju robiju za primjer svima, da shvate da vlast nije mlaćenje tuđim k... po glogu, već odgovornost prema narodu.
bok123 kaže:Dečki, prosvjedi su u međimurju. Niko ništa ne piše. Da li policija gnjavi? Da li direktori lažu i obečavaju?
Što je sa ljudima? Da li daju podršku ili okreću glave?
slažem se s ovim i ja krečem na prosvejde osim ako budu u četvrtak neznam jel budem mogao pošto je naručeno siliranje kod mene al gledat ču da pomaknem siliranje ako su prosvjedi u četvrtak i toplo ih podržavam mi tražimo svoje i svoju muku ništa više a neki se s tim novcem ljetuju i sunčaju po jadranu na jahtama koje mi točimo i plačamo im ljetovanjabole kaže:http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2009/08/23/0039006.html
to se je trebalo davno napravit