• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

John Deere 2850

Joža85

Član
Tu od
5 Lip 2011
Poruka
171
Sa RD se ne mući dapače ide jako dobro (naravno ako se poštiva odgovarajuća dubina pripreme ), orao sam sa tri brazde 14" eberhardt -ravnjak ide bez problema ,ali svojeg gassnera okretača nisam ni probao zakopčati jer sa utovarivačem po bregovima nejde ,a bez utov. je prelagan(pošto nemam prednje utege)-u brazdi na ravnici išao bi sigurno dobro sa njim! kabina je jednostavna Fritzmajer, ali traktor općenito nije prebučan npr: u siliranju čuješ više silokombajn nego traktor,a da je sg2 još bi bilo puno tiše..! zasad jako zadovoljan samo nek ide i dalje tak , a potrošnja u toj kategoriji možda je veća par% od prosjeka što je za moje poslove zanemarivo, a i rijetki su ti od 90ks da solidno vrte dvoredni silokombajn !pozdrav

Posljednje uređivanje od moderatora:

compy

Član
Tu od
4 Sij 2013
Poruka
209
ova lijepo izgleda kabina,samo nije baš česta...

o_john_deere_2850_2.jpg

Posljednje uređivanje od moderatora:

zagorac85

Član
Tu od
12 Ruj 2010
Poruka
132
Prijatelj mi ima isto 2850 i javio mu se problem da stalno radi kardan.Naime čim upali traktor on počinje vrtjeti čak vrti i praznu rolo balirku,kad upali kardan vrti brže kad ugasi malo sporije ali ne staje pa ako je imao tko sličan primjer ili zna što bi moglo biti nek odgovori!

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Krepala ti kočnica kardana,ustvari imaš tamo 5-6 lamelica u jednoj i one ti drže kardan da se neokreće.

zagorac85

Član
Tu od
12 Ruj 2010
Poruka
132
Riješen problem!Nije bilo dosta ulja!Kaže da je dolio 2 litre i da sad staje!Da ali kad je kardan isključen trebao bi ga s rukom zaustaviti.Imam ja tako i na MF-u.Kad je isključen možeš ga okretati rukom a koćnica ne radi jer mi ne radi senzor za okretaje kardana.Čemu uopče treba kočnica kardana!

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
To ti imaju noviji traktori mada to pola ljudi nezna,ti zaustaviš kardan i on se više neokreće dok ga neisključiš na neutral,dok je ručica prebačena na 540 ili na 1000 ok. nemožeš ga okrenut rukom

Najnoviji postovi

Na vrh