toma 3340
Član
- Tu od
- 1 Svi 2011
- Poruka
- 888
Da, jedan je 98sl, a drugi je 108. Obadva Dominatori.[/QUOT
hahah, obadva sam pogodio.
Da, jedan je 98sl, a drugi je 108. Obadva Dominatori.[/QUOT
hahah, obadva sam pogodio.
ma john deere je to, tvrđava prava, a još sedamdesetih godina rađen pa to je napravito da vječno radi
a nitko nije primjetio claasova dva kombajna u pozadini koji vrijede više nego traktori, meni se čini da je jedan dominator,a drugi se baš ne vidi a izgleda da je isti, rekao bih da je jedan 98 maxi a drugi 108.
ja sam mislio financijski, a ne ostalo, a i ako 2 stoje pod šupom sigurno "nemaju" posla u sezoni.
Kako može kombajn vrijediti više nego traktor?? Traktor koristiš godišnje do 1000 sati, a kombajn.... 100. Istina da financijski vrijedi, ali samo onome tko ima puno kombajniranja. Recimo moj kum ima godišnje po 30-50 ha kombajniranja i kaže da mu se definitivno ne isplati kupovati kombajn koji bi mu 350 dana godišnje stajao u dvorištu.
Kako može kombajn vrijediti više nego traktor?? Traktor koristiš godišnje do 1000 sati, a kombajn.... 100. Istina da financijski vrijedi, ali samo onome tko ima puno kombajniranja. Recimo moj kum ima godišnje po 30-50 ha kombajniranja i kaže da mu se definitivno ne isplati kupovati kombajn koji bi mu 350 dana godišnje stajao u dvorištu.
a evo i cijene jednog malog 6R
http://www.agropijaca.com/polovni,8...e-6R-6105-R-Vorfuehrtraktor.html#!prettyPhoto[1]/1/
u četvrtak festa u Krndiji od NOVOKOMERCA...
mislim da ce biti vol na raznju kao i prezentacija najnovijih proizvoda......................
svaka čast jd-u ali ovo je pretjerana cijena.