• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JOHN DEERE

Karlo0208

Novi član
Tu od
1 Ožu 2026
Poruka
4
Struju smo prvo pregledali, zatim skinuli skroz ventil dole i on radi i otvara i zatvara. Čak i zupčanici od ispod su ko novi. Jedino ako može bit od dužeg vremena ako se tak vozi da je nešto zapeklo jer prvo mi je bila žica Iscupana dok nisam skužio.

Damir 1982

Član
Tu od
9 Sij 2022
Poruka
31
Probaj dok je spula na traktoru,odspojiti zicu pa vidi kaj se desava.Probaj onu plocicu s osiguracima kod volana pogledati,mozda nije na mjesto skroz sjela,meni je cak pregorio onaj lemljeni spoj na plocici,vidis gdje se onako zacrni ,pregori. i to je bio problem.Imao JD 2140 skoro 20 godina.

Karlo0208

Novi član
Tu od
1 Ožu 2026
Poruka
4
Probaj dok je spula na traktoru,odspojiti zicu pa vidi kaj se desava.Probaj onu plocicu s osiguracima kod volana pogledati,mozda nije na mjesto skroz sjela,meni je cak pregorio onaj lemljeni spoj na plocici,vidis gdje se onako zacrni ,pregori. i to je bio problem.Imao JD 2140 skoro 20 godina.
Instalacija je okej i spojili direkt s akumulatora 12V i ventil odradi svoje cuje se da klikne , ali i dalje uključen pogon.

Najnoviji postovi

Na vrh