• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Joka_PŽ ZEKAN

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
jel ti neštopa trava podrivač?tj jel ti ne ostaju onak velike buse trave mjestimično?

J

jokapz

Guest
e štopa al gdje je bila veča trava prvo sam malčiro onda podorivo. kad se prvo izmalčira onda ide super...

J

jokapz

Guest
Hvala hvala.... Trudimo se..... ak trebate instrukcije za riješavanje antrage sam se javite...

Bobo doleti ga vidjet uživo kad uhvatiš vremena. :drinkers: :drinkers:

J

jokapz

Guest
Pa nemate nikake komentare na glavnu zvijerku IMT 533. Njega kad se vozi nema spavanja...

B

Bobo

Guest
Za IMT ne treba nikakav komentar, jer se zna da je to stroj bez greske... Na njega mozes uvijek racunati ;)

Za koji dan se cujemo, da ne trujem sad tu po forumu ;)

J

jokapz

Guest
al to je 1971g već tri generalke je napravljeno i mijenjana glava al mijenjač je svašta preživio al tera i dalje.

B

Bobo

Guest
Nema na njemu sto otici... zar si ikada cuo da je itko ista uspio pokidat na 533 ili 539 sto se mjenjaca tice... ja znam samo za slucajeve kad lezajevi "propjevaju", ali da je netko uspio zupcanicima ili osovinama ista napraviti, NIKADA...

Prejak je to mjenjac za tako mal motor. Tu treba od Zmaja 780 motor uglaviti, pa bi vidio sto 539 sa 60 konja radi ;)

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
joka,kako se ponaša 533 sa onim hidaruličnim vilama za gnoj?koliko su one teške,jel ga ne dižu na prednjem kraju?

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ne mogu ga dizati dok se utovaruje jer imaju svoje stailizatore, a u transportu možda malo, maa nisu one tak preteške za 533, za 539 nisu 100% jer sam radio s njima i ned dižu ga niti malo!

J

jokapz

Guest
ak je tvrda podloga ak je izbetonirano onda ide bez problema al ak je sam zemlja ko tu gdje ja tovarim nekad bude gusto stabilizator propadne u zemlju i onda Ferda ide na bok ak se nesnađeš pa pustiš kran. Dan poslje kad je ono slikano brat je skoro prevalio ferdu. Zadnji točak se digo u zrak pa jedno dobrih 1,5m :lol: :lol: :lol:

Najnoviji postovi

Na vrh