• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Joka_PŽ ZEKAN

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
ma da s 3brazde :mrgreen: :mrgreen:
kod mene nemre vuč V&N 2×14... ;)

B

Bobo

Guest
marko hurlimann xa86 kaže:

Nije stvaru zemlji, nego u traktoru...

IMT je zakon uvijek i bio i uvijek ce i ostati! Nema kod njega tesko lagano, ubodes ga u bilo koju brzinu, glavno da ide naprijed i on vuce...

J

jokapz

Guest
Ma to je bila samo proba nemože orat s njime nema ni kila ni snage.
Taj plug vuće ovaj ljepotan Hurli prestiz 95 :supz: :supz: :supz:
kukuruz je mali jer je to sijano postrno po ječmu.....

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Bobo kaže:
marko hurlimann xa86 kaže:

Nije stvaru zemlji, nego u traktoru...

IMT je zakon uvijek i bio i uvijek ce i ostati! Nema kod njega tesko lagano, ubodes ga u bilo koju brzinu, glavno da ide naprijed i on vuce...

pa nemres orat 4 ili 5 km/h mora biti neka brzina da plug lijepo zahitava!!!
bobo tako lijepo govoriš za IMT a onda negdje pričaš da ga više nikad nečeš kupit :scratch ;)

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
jokapz kaže:
al šta IMT zna šta je teško ;) ;)

to kao sta dijete zna sta je vreca cementa. uzme i nosi :D

kako ga je nosio ferko? nije se dizao? nije plug tezak ali je dugacak..

J

jokapz

Guest
kako ga je nosio ferko? nije se dizao? nije plug tezak ali je dugacak.

ma kad bi s njim oro s 3 brazde nebi izdržo dopodne. Malo je 65 konja za 3 puta 14 coli.
Hiđo njega ljepo nosi. a i preljepo mu stoji...

A Bobo nije IMT baš tak dobar imaš ih svakaki... npr moj kum je imo dva 565 jedan ljen a drugi reže laje na mjesec .
Ja bi uvjek bolje kupio Belarusa neg IMT a oni su tu negdje u cijeni Belarus 82 i IMT 577

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Jel to 565 sa il bez prednje vuče?

Ja imam 565 bez prednje vuče i orem sa 2x12'' i to mu je do jaja, probao sam jednom orati strnak s 3x10'' i jedva nekak na 15-20 cm je vukao, kadio je ko parnjača, nije to za njega, a kamoli tek 3x14'', to je nemoguča misija!

J

jokapz

Guest
Jel to 565 sa il bez prednje vuče?

Ja imam 565 bez prednje vuče i orem sa 2x12'' i to mu je do jaja, probao sam jednom orati strnak s 3x10'' i jedva nekak na 15-20 cm je vukao, kadio je ko parnjača, nije to za njega, a kamoli tek 3x14'', to je nemoguča misija!

Bez prednje vuče. To je bila sam proba grebe i nizbrdo skekti puši dimi al vuko je on prije isto Fogela al 2 puta 14 to već ide. Hiđo prestiz 95 vuče taj pluga i pravo ljepo ga nosi. Hurlimann Prestiz 95 i tvoja Sama to su skoro isti traktori tak da bez brige za Samu kvači trobražnjak i ori.... ;) ;)

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
To jesu potpuno isti traktori, samo što je ovaj druge boje i ima malo uzvišenje na kabini od iza!

Oro bi ja sa 3 brazde ko veliki, samo nemam pluge :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nadam se da budu na proljeće vogelovi 950 ili 1050!

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
U mome malom selu nema niti jedan 3brazni plug, sve 1 i 2 brazde, te samo jedan 2brazni okretač, u susjednim selima ima nekoliko 3braznih plugova, ali su ti ljudi takvi da bolje ne imati posla s njima, čast pojedincima, recimo imam jedno dobrog gospodina iz susjednog sela koji ima novog 3braznog vogela, da ga pitam sigurno bi mi posudil, al mi je nekak neugodno zbog toga jer nikad od mene ne traži neku pomoč, mada smo si jako dobro!

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Baš ljepo, sva svjetla rade!!! Vidi se ko pazi na svoje strojeve! ;)

Najnoviji postovi

Na vrh