Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
., a bome se i kotebe dela punom parom., sve je lipo i dobro odradjeno ko po špagi, svaka čast!, a koliko vidim i kotebe je cela obitelj na delu., to je dobro.-
fala,fala Grof,dela se dela,ove mlađe članove obitelji ponekad trebam malo pojuriti,nekak im je ljepše pred kompjuterom nego na polju,ali uglavnom odrade posel,ma dobri su,nisam ni ja bil bolji u njihovim godinama :finga:
Pozdrav ljudi!
Nije me bilo jedno vrijeme,otišao sam malo razmočit žuljeve u slanoj vodi i poravnat kičmu na toplom kamenu,a sad odmor je završio pa idemo u nove radne pobjede
uf odkud toliki korov na zemlji,ali vidim ja da tomek to savladava,nego el imaš ti prijavljen tesarski obrt da ne bi kakovi inšpektor pokucao na vrata,ovih dana u našu županiju nešto navalili da negdje uberu nekakvu drakonsku kaznu,jedan moj poznanik radi malo sa željezom i imao je bliski susret sa gospodom gadović i rekao mu lik da ako hoče raditi paušalno od 100kuna 20 onom što radi a 80 državi e ja ovo zovem viša matematika:vragek:
kum ti ima lepi roštilj takvog bi ja samo nikak da počnem,nema toga kaj tomo ne zaora,samo kaj oraš cijelo jutro i onda se zgledaš iza sebe i misliš si koga vraga sam mrlil celo jutro
Danek imaš prav,sporo to ide,zato treba mozak na pašu pustiti i peri gore dole,nisam puno gledal za sobom,da jesam vjerovatno bi odustal od oranja...hehe.Kaj se tiče roštilja,kum ga je sam zidal i to dobrih mesec dana,ako ne i dulje,onda je moral dobro ispast :rolfer:
O kega se vidi,,,,,e lipo ti je velik kumpir,,,,a i vidin sve u kulturi,,,,,,,,,,,svaka čast...
Lavanda je lipo uređena,,nema ni jedne travke u njoj..a i kako če je bit,,kad je ljuta mašina pored,,,njive..