• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Josef

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
onda se bumo valda vidli ja bum vjerovatno vozil ili u subotu navečer ili u nedelju navečer neznam sad

G

GROF

Guest
., lip TI pozdrav forumašu Jozef!

., a bome se i kotebe dela punom parom., sve je lipo i dobro odradjeno ko po špagi, svaka čast!, a koliko vidim i kotebe je cela obitelj na delu., to je dobro.-

., aj Bog!, sretno sa delom, čitamo se ...

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
fala,fala Grof,dela se dela,ove mlađe članove obitelji ponekad trebam malo pojuriti,nekak im je ljepše pred kompjuterom nego na polju,ali uglavnom odrade posel,ma dobri su,nisam ni ja bil bolji u njihovim godinama :finga:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
koliko vam vremena treba dok se sve požanje.....jer ima toga dosta..
nadam se da si naoštrio srpe da ženske ne dobiju žuljeve...:lol:

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
trebalo nam je dva dana,od jutra pa do podneva da požanjemo
srpe sam nabrusil ali svejedno su dobile žuljeve,a bormeš i ja od vezanja špage :mrgreen:

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
Pozdrav ljudi!
Nije me bilo jedno vrijeme,otišao sam malo razmočit žuljeve u slanoj vodi i poravnat kičmu na toplom kamenu,a sad odmor je završio pa idemo u nove radne pobjede :D

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
uf odkud toliki korov na zemlji,ali vidim ja da tomek to savladava,nego el imaš ti prijavljen tesarski obrt da ne bi kakovi inšpektor pokucao na vrata,ovih dana u našu županiju nešto navalili da negdje uberu nekakvu drakonsku kaznu,jedan moj poznanik radi malo sa željezom i imao je bliski susret sa gospodom gadović i rekao mu lik da ako hoče raditi paušalno od 100kuna 20 onom što radi a 80 državi e ja ovo zovem viša matematika:vragek:

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
Ajkula radil sam kod kuma,nema tu penez...znači nema straha od inspekcije..hehe

danek

Aktivni član
Tu od
18 Pro 2008
Poruka
1,001
kum ti ima lepi roštilj takvog bi ja samo nikak da počnem,nema toga kaj tomo ne zaora,samo kaj oraš cijelo jutro i onda se zgledaš iza sebe i misliš si koga vraga sam mrlil celo jutro

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
Danek imaš prav,sporo to ide,zato treba mozak na pašu pustiti i peri gore dole,nisam puno gledal za sobom,da jesam vjerovatno bi odustal od oranja...hehe.Kaj se tiče roštilja,kum ga je sam zidal i to dobrih mesec dana,ako ne i dulje,onda je moral dobro ispast :rolfer:

B

BAGERISTA

Guest
O kega se vidi,,,,,e lipo ti je velik kumpir,,,,a i vidin sve u kulturi,,,,,,,,,,,svaka čast...
Lavanda je lipo uređena,,nema ni jedne travke u njoj..a i kako če je bit,,kad je ljuta mašina pored,,,njive..

Na vrh