ma neće biti problema jer će mi kolega u đuri đaković ispaliti dodatnih 400-500kg tegova.na sijačicu su stala tri čovjeka od 90-100kg i pokušao sam da vozim onako dok je sijačica iza rotodrljače i nije bilo problema kada sam išao lagano ali kada sam ga malo žešće puštao na kvačilu prednji kraj mi je bio u zraku.u sijačicu stane oko 400kg sjemena tako da mislim da bi i 200 kg dodatnih tegova riješilo problem,a ja ću ih staviti od 400-500 što će sasvim biti dovoljno. što se lifta tiče čini mi se da je nešto malo drugačiji nego što je bio tvoj,repica ne izgleda loše osim na jednom mjestu(cirka 1ha)gdje mi je kiša zapljuskala zemlju i uhvatila se pokorica.na 1m2 imam od 35-40 biljaka što mi se baš i ne sviđa iako u KWS-u kažu da ponekad triangle može dati fantastične rezultate i sa 30 biljaka po kvadratu :scratch .na ostalim njivama sam super zadovoljan jer nigdje nema ispod 50 biljaka po kvadratu.ako ti svoju još nisi posijao bolje ti je da je onda ni ne posiješ jer ulaganja su ipak prevelika da bi reskirao i sijao mjesec dana iza optimalnih rokova.daniel2356 kaže:budeš vidio kad staviš sjeme u nju, dal bude mogao nositi? moj kolega ima sijačicu na rotodrljači, i može straviti samo pola sijačice sjemena, inače mu digne prednji kraj u zrak. daj koju sliku da vidim jel lift isti ko i moj? a kako izgleda repica? ja svoju još nisam posijao, a mislim da ni nebudem, več je prekasno... kod nas nije pala kiša 2 mjeseca.