• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

josip123

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
konačno sam riješio prijevoz adaptera za uljanu repicu,trebao bi stići u subotu ujutro pa će biti par fotki.

B

Bobo

Guest
josip123 kaže:
konačno sam riješio prijevoz adaptera za uljanu repicu,trebao bi stići u subotu ujutro pa će biti par fotki.

Dakle?

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
adapter je stigao ali nikako da ga uslikam jer sada radim prvu smjenu,a kada dođem kući idem na oranje.

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
evo i moj ljubimac koji je u subotu odvezen kod majstora da ga protrese i priredi za proljeće,
odiza.jpg
a ovih dana i IMT 539 ide na remont i to generalka motora jer bez start spreja više neće ni da se javi.

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
evo konačno par slika od zmajevog adaptera za uljanu repicu,nisam ga mogao bolje slikati jer je pod šupom.
Picture047.jpg

Picture049.jpg

Picture050.jpg

Picture051.jpg

Picture052.jpg

B

Bobo

Guest
Cool, ne cini se jako izradjen...

nadam se da ce te lijepo sluziti.

jd4755

Dobro znana faca
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
1,430
Samo malo,jesi ti kupio cijeli heder s stolom ili samo stol.

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
komplet heder sa stolom,jer se i iz zmaja navodno kao takav i isporučivao.
bilo bi dosta komplicirano za skidati stol pa je ipak ovako jednostavnije.
Bobo što se aldumaša tiče ja ne bježim od onoga što sam obećao,možda u subotu dođem do agronoma.

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
kod mene vodoprivreda kopala kanale još u 11.mjesecu i do sada nisu ništa razgrnuli pa sam ja morao da preuzmem stvar u svoje ruke.renault i tajfun su odradili dobar posao.:mrgreen:
[youtube:8bh3xxh9]NoB-vosNWDA[/youtube:8bh3xxh9]
[youtube:8bh3xxh9]qRyV1Ks9GSc[/youtube:8bh3xxh9]

L

lukoil

Guest
rijedak traktor u našoj županiji ali lijepo izgleda.koja je godina i koliko konja?i kad si ga kupio?

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
moj je fiat što se vidi u pozadini i šumsko vitlo,a renault je od bratića.renault je stvarno prava zvijer od traktora,kupio ga je prije 4 godine na moj nagovor u njemačkoj.čini mi se da je 89.ili 90.godina.do sada mu je otišao samo jedan semering na osovini poluga hidraulika,a traktor je napravio oko 2000h.čini mi se da ga je ondje platio 13800e+carina i prijevoz.kad je kupljen imao je 6200h,ima tractorcontrol i TX mjenjač 16+16 sa brzinom od 40km/h.traktor je jako mal potrošač i ima 110ks.

T

tomonh

Guest
Josipe di si kupio rastpač,daj broj ili nešto,jel sad cjena porasla...

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
kupio sam ga u agronomu u požegi i do sada sam razbacio oko 30t gnojiva sa njim,mogu reći da sam super zadovoljan.vjerovatno da je cijena sada nešto veća ali sa njima se da razgovarati i dogovoriti cijena,ako imaš keš lovu onda ćeš ga sigurno dobiti za dosta nižu cijenu nego što je izvješena na njemu.

L

lukoil

Guest
josipe da li znaš gdje ima hidraulični topling za kupiti?novi ili polovni svijedno

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
Kolko dođe to čudo od toplinka?
To ima 1 ili 2 crijeva?

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
ima dva crijeva,što se cijene tiče mislim da ga ispod 2000kn nema za kupiti,a za te novce je preslab kada za njega daš 3500kn onda znaš da će biti dovoljno jak ;) .

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
marko93 kaže:
Ako tko želi u sloveniji ima po povoljnoj cijeni :D
khm :scratch
neznam ja tko je tu najbliže sloveniji...
:roll:

Najnoviji postovi

Na vrh