Propali Poljoprivrednik
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Lip 2014
- Poruka
- 3,432
Istina, ne znam ništa o tome kao ni o K.Č. 4732 u šta se ovo pretvara. Pa ću se ja zakalit i popustiti dok je vremena. Haj pa tako.
Naravno punoletna i odgovoran, prekršaj uočen jasno.
Dok kamera, Vozač mora da gleda ispred sebe, putnik ili suvozač okrenuo glavu nazad, vide se da nema pojas, nevidi se dobro lice. Kako doći do identifikacije, naknadno pozivanje vozača, kaže uz put povezao stopera nemogu da se setim pre 2 mjeseca ko je bio itd.
Ma banalnost. Povezeš prijatelja. Kolegu sa posla, komšiji???.Koliko ja znam stopiranje je zabranjeno??
Dobiješ onda kaznu za to 🤣
Ovo ne prolazi još od starh Rimljanazar se kod punoljtnosti osobu podučava /testira ili kako si već to zamislio da se mora vezati u autu ?
Zašto ta osoba mora znati da se mora vezati , čemu služi ta gurta na sjedalu .kako se to veže , kako se koristi
zapravo ja ne znam kaj si htio rećiOvo ne prolazi još od starh Rimljana
To ti citiraš ovaj članak:Svatko autostopira na svoju odgovornost i ako kao pješak ne krši pravila o sudjelovanju u prometu, takav se oblik prijevoza ne kažnjava. No, pješak se ne smije kretati kolnikom ako uz cestu postoji pločnik. Ako pločnika nema, pješak se smije kretati uz rub lijeve strane kolnika, a taj položaj mu onemogućuje autostopiranje. U slučaju takvog prekršaja, pješaka u prometu može se kazniti s 300 kuna. Inače, ne postoji zakonska odredba kojom se autostopiranja može spriječiti, postoje samo kazne za prometne prekršaje - kaže glasnogovornica PU osječko-baranjske Edita Roterbauer.
Važno je napomenuti kako je kretanje kolnikom i autostopiranje noću dodatno opisano zakonom. Naime, pješaci, kao i autostopisti, za kretanje kolnikom izvan naselja noću, moraju na sebi imati reflektirajući prsluk ili svijetleću baterijsku lampu. U slučaju da ih pješak odnosno autostopist nema, krši prometna pravila i postoji zakonski okvir prema kojemu ga se može kazniti.
Vidi vraga. Nije zabranjeno ali se ne smije 😂😅
Što? Htio si izaći iz auta u vožnji?Ovisi koga pitaš.
Mene žena pijanog više neće voziti naprijed. Bilo je par incidenata 😅
Kad sam prvi put zavrsio na sudu sutkinja mi je rekla da me nepoznavanje zakona ne oslobađa kriviceZašto ta osoba mora znati da se mora vezati , čemu služi ta gurta na sjedalu .kako se to veže , kako se koristi