Ponekad, pojedinci kod mene ne mogu se načuditi tak većim pilama šta mogu napraviti, meni je to zanimljivo a pogotovo kod onih koji ne razumiju tehniku obaranja i/ili rezanja. Moja 592xp je mislim jedna od rijetkih te klase, moslim da imaju 3-4 064 stihl i 066/ms660 u selu, sve te stihl su kod ljudi koji su ih povoljno kupili i ne rade puno i onda kad vide mene sa 592 blenu k'o telad. a činjenica je da ms661 i 592xp su pile podjednake snage i podjednakih mogućnosti, na operateru kako će tu snagu iskoristiti i većina posla i pokazatelja kakva je neka pila ipak na rukovatelju istom. Znam lika koji je obarao hrastove od 190 i više cm debljine sa ms 460 i vodilicom 50 cm i svaki je panj besprijekorno obrađen, svako stablo besprijekorno oboreno dok isto tako znam za lika koji ima, odnosno imao je 390xp, obarao stablo cca45 cm i uhvati mu vodilicu, skine pilu sa vodilice i stavi ju pored panja, nekak ga je oborio i stablo pane i skrši pilu do temelja. Svodi se na to da je bitno da je pila ispravna i u dobrim rukama.