Tommy
Iskusan lik
- Tu od
- 24 Sij 2021
- Poruka
- 3,614
Znaci moze nositi 48cm550XP prve generacije. Nikada problema. Točim u nju uvijek mješavinu sa xp uljem. Prebacio sam je na 3/8 lanac i nema problema, no koristim kraću vodilicu, 48cm.
Općenito radi kao urica
isprike, brzopleto sam pisao pa pogriješio. Koristim 40cm vodilicu. Nemaš brige, tera ona i 45cmZnaci moze nositi 48cm
Ja sam mislio staviti oko 40
Imam na 372 45cm
Daj mi reci koristim 545mk2,dal se može prebaciti na 3/8 lanac i vodilica?Laičko pitanje,nisam profi drvosječa550XP prve generacije. Nikada problema. Točim u nju uvijek mješavinu sa xp uljem. Prebacio sam je na 3/8 lanac i nema problema, no koristim kraću vodilicu, 48cm.
Općenito radi kao urica
Evo, ja cu ti rec, naravno da moze. Treba ti lancanik, lanac i vodilica, probaj otic u stihl husqvarna servis. Vecinom rade obje marke, u sustini je to jako slicno. Postoje za kupit, samo otidi u trgovinu i pitaj. Sam je pitanje zasto, to je takva motorkica da je korak 0.325 dobar.Daj mi reci koristim 545mk2,dal se može prebaciti na 3/8 lanac i vodilica?Laičko pitanje,nisam profi drvosječa
Da, danas bio na otpadu pa kupio inox spremnik 50 litara i svrdlo-kalač!Champa pa gdje vadiš ove naftalin zvijeri? Otpad?
Da, možeš. Zamjena vodilice i lančanika ti je neminovna. Moraš uzeti lančanik koji odgovara ne pilu, ne bilo koji. I to je to. Vjerujem da će 545mk2 terati to bez problema, ali nikako nemoj stavljati dulju vodilicuDaj mi reci koristim 545mk2,dal se može prebaciti na 3/8 lanac i vodilica?Laičko pitanje,nisam profi drvosječa