Ja sam sad prvi put kupil husky XP, do sad sam koristil stihlovo HP bumo vidli kakva je razlika?Ak bude kakva. Prešel sam na drugu marku samo zato kaj me ovo ispadne jeftinije od stihlovog a XP je kao....
Ja koristim petrolovo , prića se da je to vrh ponude ... nikad ne bi pao na te XP đinđe
Pozdrav!-sintetičko je ulje bolje od mineralnog jer je kvalitetnije.Treba ga 2% dok mineralnog 4%.Ja osobno šibam samo xp ulje tj 2% i više sam neg zadovoljan već nekoliko god.rayer:-Vaša iskustva i mišljenje.?
Sory nisi u pravu,ak je dvotaktol onda 4% jer je mineralno ili 1:25 kak očeš. Neznam gde si pročito krivo samo (sintetičko) ide s 2% i za štil to vrijedi i za husqvarnu:supz:Od kud tebi da treba 4% mineralnoga, odnosno 2% sintetike...i na jednoj i na drugoj piše 1:50, tak da ono....
Sory nisi u pravu,ak je dvotaktol onda 4% jer je mineralno ili 1:25 kak očeš. Neznam gde si pročito krivo samo (sintetičko) ide s 2% i za štil to vrijedi i za husqvarnu:supz:
Opčenito mineralna ulja za dvotaktne motore.O kojem mineralnom govoriš, Inin dvotaktol ili općenito o mineralnim uljima:scratch...
Evo opet mi se rugaš, a znaš da sam u pravu.Tj nepričam ono kaj neznam, i nije mi namjera.8)ajde buby da ti priznam da nisi samo galamđija:lol: ovaj put si u pravu, i stilovo, i huskino ulje ide 2% a dvotaktol 4%
Opčenito mineralna ulja za dvotaktne motore.
Krivo,husqvarna i štil proizvode polusintetička i štil nedavno je izbacio potpuno sintetičko ulje na tržište.Pitaj kog očeš ak nevjeruješ meni al nijedno mineralno ulje se ne mješa 2% neg 4%.Može jedno pitanje koja su to mineralna ulja husqvarnina 2-taktna(osim XP,HP,LS)?-A ta koja sam nabrojio su sva polusintetička.:supz:Vidiš meni se čini da nisi u pravu: sva Husqvarnina i stihlova ulja osim Xp i HP ultra su mineralna ili polu sintetska, a opet se sva miješaju u omjeru 1:50... sad čak pronalazim da je i XP od husqvarne polusintetičko ulje...