ZJ kaže:
Fala ti na suosjećanjuMrki88 kaže:ZJ kaže:
Zvone, tebi ovih dana nisu sve na broju... :mrgreen:
ne ženim se, a da je tako, trebao bi podebljat onu drugu riječ... :lol: :lol: :lol:
branko64 kaže:Pozdrav svima
Pošto je ova tema preporuka koju pilu kupiti ,a ja da ne otvaram novu temu ,pitao bih vas sve:
ŠTO PREPORUČATE treba izhoditi potvrdu za rušenje ili ne ćujem da čak treba potvrda za prijevoz iz šume.
Za građu je obavezno,da li treba i za ogrijevno drvo ,odnosno ćiščenje suhog i to iz vlastite šume.
Kakva imate iskustva oko tog.Neznam točno ,ali potvrde dođu oko 700 kn bez obzira na kolićinu rušenog.
Nejdi u svoju šumu. Ak te ne ulove, buš zaradil, a ak te ulove, nebuš u gubitkubranko64 kaže:Hvala vam svima na odgovorima ikomentarima.Iz ovog svi možemo zaključiti da baš neznamo što je za činiti,jer ne poznajemo zakon(tak je i u svi ostalim granama privrede)
Čim vrijeme proljepša idem ja u šumu pa što bude,bude-javit ću koja je kazna ako me zgrabe-naravno idem u svoju šumu
Pozdrav svima
ja bi ti savjetoval husqvarnu,iako imam pilu sthil sve kaj sam kupil od husqvarne radi bez greškeMatkoBacac kaže:Došlo vrijeme da malo uredim svoju šumu koju sam nedavno nasljedio. Pošto iman stihl 051 AV dobro bi mi došla jedna manja motorka pa sam tako štedio i uštedio 5000 tkn. Bio sam malo po trgovinama Stihla i Husqvarne i izbor mi je pao na sljedeća pile. Stihl 260, Husqvarna 353 i 346. Pa bi one koji imaju iskustva sa tim pilama zamolio da mi kažu svoje dojmove i preporuke.