oficir
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Velj 2013
- Poruka
- 7,051
Jel mi može netko od vas (koji znate više od mene o motorkama, skoro svi.. ) pomoći oko izbora marke i veličine motorne pile, mislim si nabaviti motornu pilu jer nemam više živaca za piliti granje, malo drveće ili neki trupac doma kad mi dovezu drva doma (max fi 20cm) sa ručnom pilom, jer mi ova na struju i nije nešto, a niti mi ne doseže do voćki kabel... punch):
Ne bih išao u šumu zbog sjeće već da kad mi doma treba za uređenje okoliša oko kuće da se ne ubijam sa ručnom pilom. Jedno sigurno znam, a to je da neću one no name pile po pevcu i bauhausu koje traju 1 ljeto (u obzir dolaze Sthil i Husquarna) radi kvalitete i rezervnih dijelova.
Ja imam stihl ms230 i to je manja pila,imas sliku gore malo vislje u mom postu,al mislim da ti je i ta prevelika znaci gledaj velicine do ms210.
Glavni za stihl su ti u ulazu u Veliku Goricu poslje zubaka na ljevoj strani nasuprot inine benzinske,pa si pogle kaj nude.
Huskvarnu nemam al mislim da je dobra motorka a jeftinija od sthila.
Kad ju kupis obavezno radi mjesavinu kak propisuju i samo s njihovim uljem,znaci ulje od te marke koju kupis!wait):