Borisllav360
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Srp 2017
- Poruka
- 1,632
Profi motorke bi trebale biti one sa parnim brojevima, npr.... ms 361 i ms 461.
Pozdrav sugrađaninu. Imao sam jednu takvu sa Supergoldy. 2 godine je rezala grane, od kvarova jedino kriminalno loše plastike, navoji. Također špaga za paljenje je pukla, kolotur i "opruga" su dobri. Klasika. Motor i karburator izvrsni, nikad niti jednog problema. Filter zraka kao da ne postoji, to je nakon 2 godine uništilo motor. Dijelova ima more na jednom internet shopu, ako netko želi link neka pita na PM. Ne isplati se popravljat, samo tko je hrabar kupit novu. Uz 029 super je bila odlična za grmlje, grane, manja debla, grede i daske sa čavlima... Višestruko se isplatila i popravit ću je iz sentimentalnih razloga (novi sklop cilindar klip 175kn) Sada sam na akciji u pevecu kupio kineza, Iskru,isti motor, karburator, struja. Plastike, vodilica lanca, vijci, filter zraka puno kvalitetniji. Ipak, mana je jači motor i težina jer je samo za šrot poslove, ali kaj je tu je. Preživit ćemo.A vrag nit motorke niti novaca bolje kupiš polovnu profi pa budeš nešto napravio s ovim niš
Ja da kupujem danas pilu ja bi kupio ovu.
PILA MOTORNA OM GS 410CX
Oleo-Mac motorna pila GS 410CX preporučuje se za sitne poslove oko kuće, kao što je rezanje drveta za ogrjev ili lagano obrezivanje i uklanjanje granja. Lagana za upravljanje te jednostavna za održavanje.hongoldonia.hr
Malo je skuplja ali valja svake kune.
Hvala!Ms230 u Srbiji uzmes za 2500kn. Samo vidim da ti je daleko...
Pa sad jel bolja naznam, al po cijeni do 2500 kn je odlična, susjed mi ju kupio i pila je stvarno stroj, stim da on stvarno puno dela snjom.To je već u rangu Husqvarne 440 ili Stihl MS 211.
Bolja je od njih?