Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Kupi si preko nekoga na firmu, slušaj me kaj ti govorim. Znači ne plaćaš pdv. Samo osnovicu kolko košta pila.Svaka čast kolega,evo i ja danas bio u trgovini i gledao sam husky 365 i 555,365 je 4500kn a 555 je nesto jeftnija 4300,pošto je večina ljudi rekla da je 365 dobar stroj i da su zadovoljni,odluka je pala na 365 i u petak idem kupiti.
E sad opet pitam iskusne,kako ide s prvim paljenjem startanjem pile,i kakvu mješavinu složiti,koji omjer ulja i benzina,i dal ju treba razrađivati?
Prvo paljene ko i svako drugo, to su pile koje su spremne za rad odma, znači ja sam kod 10 servisa valjda bio i pričao sa serviserima, i baš sa ljudima iz Husqvarne pričao o tome, mješavina ti ide 2%.
Na 5L benzina staviš 1dcl ulja, tak su to propisali i tak je najbolje, a ne neko veli malo jaču prvu mješavinu i slično, nema toga. Kad ju upališ odma možeš raditi, nema razrađivanja, klip i cilindar se moraju ravnomjerno grijat, to bi ti značilo pila mora biti u gasu. Čestitam kaj si odabral i ti Husqvarnu, tj kraljicu među pilama.
Fala, nadam se da neću, al ovu godinu ju neću paliti, tek iduću u 3mj.ovu godinu sam sve ispilio kaj sam imao.Cestitke, nemoj zaboravit upalit