Bravo Spaceman, čestitam, jedino ispravna odluka u odnosu na 261 obzirom da imaš već doma 250tku. Neka te dugo i sretno služi i nek napravi puno drva kaj bu ženi toplo za zahvalu blagoslovaStihl MS 362 C 🔝👍
Zašto Stihl? Zato 😉
Evo uži izbor je bio MS 261, H555, H560 ali nekad kupiš ono šta si najmanje očekivao.. 362 nije baš bio izbor isključivo zbog cijene ovih godina, al evo nešto se uštedjelo plus žena dala blagoslov i naravno preko firme uspjeli pa onda ispada jeftinije. Jednom se kupuje u mojem slučaju pa eto da me drži 15-20g. neću sad gledat razliku 1000kn mada je i to punoo🙃
Sa nekim forumašima sam se konzultirao i hvala im 🍺🍺 al evo odluka je pala na jaču pilu u odnosu na 555 i 261. S time da stihl ima i povijest u obitelji od djeda, oca pa eto sada i ja. Imam manju stihl ms 250, pa mi i ova kombinacija nekako odgovara.
Isprobao sam upalit, radi ko singerica, nije teška, odgovara mi u ruci, nisam još vagao, onako brzinski pregledao, pritegnuo sve šarafe, samo na drški 2kom trebalo doteč. Isprobao nešto sitno odrezat. Uglavnom za sad sve super 🙂
Jedino neznam kako je kolega nedimN prije pogodio da je MS 362?? 🤔🙂
Jeli imaš možda neki kontakt? Tražim je već jako dugoHq 3120 ima, barem je do nedavno bila ako sam dobro informisan, posljednja nova u Hr. kod Bana u Nuštru
View attachment 53527
S njom doma sa kauča možeš piliti kolika jeTa je stvorena za novi nastavak filma Masakar motornom pilom 😂
Puno hvala
Kupljenec ovo nije dobro, žene te drže pod kontrolomE to i ja velim, ali evo nažalost kod mene doma samo plin i plin, više nema ni peći ni šporeta, a ja bi to htel više od ičega. Ali sad to mugu samo sanjati trenutno. Tolko šume imam a ne grijem se na drva.
Vidim da ih nemaš doma, pa zemi husqu i dojdi k meni da ju konačno isprobamo.... ti s njom a ja sa Stihl 261 pa da vidimo tko je bržiNe prodajem, još gledam kak kupit 30 kubiki za doma🙂🙂da imam kaj pilit kad dojdem sposla doma. 🙂🍻
Čekam da me zove🙂jedva čekam, ali iskreno.A šta je sa kolegicom s posla?
Ove dane sam po tvojim bregima i šumama bil, pa tak kad ti paše ja dojdem. 🙂Zemem jegera i špeka i nema nas ko zajebavat🙂✌️👍Vidim da ih nemaš doma, pa zemi husqu i dojdi k meni da ju konačno isprobamo.... ti s njom a ja sa Stihl 261 pa da vidimo tko je brži![]()