• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kakve motorne pile preporučujete.....???

Spaceman

Dobro znana faca
Tu od
24 Ožu 2020
Poruka
184
Spaceman čestitam na kupnji, pila je top, lagana, a jaka. Što se kvalitete tiče nema boljega, bez brige. Imam dvije novije husqvarne i jednog stihl-a i stihl je dosta bolji, tak da nema brige, odluka je najbolja :ppozdrav:
Hvala👍, evo jučer malo probao u rezu, stvarno super ide, i da lagana je. Već imam naručeno od kolega neku trešnju, pa kod drugog šljivu.. da porušimo😅😅

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Stihl MS 362 C 🔝👍
Zašto Stihl? Zato 😉
Evo uži izbor je bio MS 261, H555, H560 ali nekad kupiš ono šta si najmanje očekivao.. 362 nije baš bio izbor isključivo zbog cijene ovih godina, al evo nešto se uštedjelo plus žena dala blagoslov i naravno preko firme uspjeli pa onda ispada jeftinije. Jednom se kupuje u mojem slučaju pa eto da me drži 15-20g. neću sad gledat razliku 1000kn mada je i to punoo🙃
Sa nekim forumašima sam se konzultirao i hvala im 🍺🍺 al evo odluka je pala na jaču pilu u odnosu na 555 i 261. S time da stihl ima i povijest u obitelji od djeda, oca pa eto sada i ja. Imam manju stihl ms 250, pa mi i ova kombinacija nekako odgovara.
Isprobao sam upalit, radi ko singerica, nije teška, odgovara mi u ruci, nisam još vagao, onako brzinski pregledao, pritegnuo sve šarafe, samo na drški 2kom trebalo doteč. Isprobao nešto sitno odrezat. Uglavnom za sad sve super 🙂
Jedino neznam kako je kolega nedimN prije pogodio da je MS 362?? 🤔🙂
Bravo Spaceman, čestitam, jedino ispravna odluka u odnosu na 261 obzirom da imaš već doma 250tku. Neka te dugo i sretno služi i nek napravi puno drva kaj bu ženi toplo za zahvalu blagoslova :ppozdrav:

Spaceman

Dobro znana faca
Tu od
24 Ožu 2020
Poruka
184
Hvala @mrga 👍 živjeli smo u stanu na početku cca 6g. Imaš tu komociju na plin ali dok ga sad u kući zapalimo na drva nebre se plin s tim mjerit 😉😉 kako god okreneš ženi je uvijek toplo 😁 drva, šuma, sjekira i pila to je mentalni odmor kojeg nitko ne može da plati 👍👍

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
E to i ja velim, ali evo nažalost kod mene doma samo plin i plin, više nema ni peći ni šporeta, a ja bi to htel više od ičega. Ali sad to mugu samo sanjati trenutno. Tolko šume imam a ne grijem se na drva.

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
Pozdrav svima,
Ja sam još jedan ljubitelj Husqvarne… zašto? Meni osobno puno bolja i manje problema nego sa nekim drugim pilama. Doduše imam i ms660 ali samo iz razloga sto nisam mogao nabaviti 395 ili tihu patnju 3120….
Sa 365 sam prezadovoljan, radila je hrastove planjke sa vodilicom 90cm

veco

Dobro znana faca
Tu od
26 Velj 2019
Poruka
249
Ta je stvorena za novi nastavak filma Masakar motornom pilom 😂

Posljednje uređivanje od moderatora:

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
E to i ja velim, ali evo nažalost kod mene doma samo plin i plin, više nema ni peći ni šporeta, a ja bi to htel više od ičega. Ali sad to mugu samo sanjati trenutno. Tolko šume imam a ne grijem se na drva.
Kupljenec ovo nije dobro, žene te drže pod kontrolom :hahah::hahah::hahah: no ti si frajer pa kupuješ plin, a jel barem onda prodaješ drva na rastu? samo me zanima za osobne potrebe, znači 20-25 metri...

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
A šta je sa kolegicom s posla?
Čekam da me zove🙂jedva čekam, ali iskreno.
Vidim da ih nemaš doma, pa zemi husqu i dojdi k meni da ju konačno isprobamo.... ti s njom a ja sa Stihl 261 pa da vidimo tko je brži :):):):)
Ove dane sam po tvojim bregima i šumama bil, pa tak kad ti paše ja dojdem. 🙂Zemem jegera i špeka i nema nas ko zajebavat🙂✌️👍

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
448
Netreba miješati kruške i jabuke.Teško da ikoja pila može parirati 261 jer je ona pila za šumarstvo i to i sama cijena govori,a Husqvarna 555 je samo za te novce vrhunska tj. odlična pila.

Najnoviji postovi

Na vrh