Kažu da taj mikro čip vrši korekciju, il nevrši. Vidjet ćemo šta I kako je."Krepa ako naglo dodam gas kad ju upalim."
Probaj srediti karburator!
Je si probao rekalibrirat? u priručniku bi postupak trebao biti opisan..Možda da ju upalim pa ugasim. Restart… 🤔
Te dvije pile su skoro iste po preformansama.. šta god da uzme nebu pogriješio...samo da prije ne razbije glavuMislio je husqvarnu 550xp
Ili ms 261
Obje su pile vrhunske, stihl je nesto laksa i nesto skuplja, ja sam imao ms260 i imam 550xp mark1, tu se vidjela razlika da je 550 dosta brza, ms261 i 550mk2 osobno nisam radio sa niti jednom, ja dajem prednost hq zbog lakse upravljivosti i jer je ugodnija (buduci imam falicne i lomljene sake) u rukama, sve u svemu tko god daje nekh ogromnu prednost jednoj od te dvije pile, pogotovo ako nije radio sa drugom, moram reci da sere krec.Mislio je husqvarnu 550xp
Ili ms 261
Probal sam neke kombinacije sa yt. Sad moram isprobati u šumi jel se kaj popravilo.Je si probao rekalibrirat? u priručniku bi postupak trebao biti opisan..
Oznaka za m trnic je M, C je komforna verzija. I oko toga je bila rasprava ali na trimerimaonu običnu bez m-tronika,tj. bez oznake C na kraju.
Ma nije normalno! Karburator ne odrađuje!Motorke su brze i iz manjeg hooda klipa se izvlači više snage. To je normalno da zastane, jer je kruta ruka,....