na tvoje editiranje teksta, gdje sam pljuvao, samo sam iznio činjenice, kad sam prvi puta razgovarao o problemu, rečemo mi je doslovce kako sam naveo, i ja sam trebao zbog tog odgovora odustati od rješenja, po tvojemu jesam jer zašto drugima sa kojima radim spominjati da griješe , kad mi je napravljena potrebna zamjena pošto ja nisam izgovorio rijeći više od vooodiiiliiiicaaa pogled i osmjeh samo pokazuju narav trgovca, naravno da ne zamjeram jer mi je ućinjena zamjena bez ikakvih dodatnih problema, zar bi trgovac propao i uništio svoj ego da je sam pitao husqvarnu za problem koji ima kupac u njegovom dučanu sa husqvarninim proizvodom koji on prodaje, zar to nije njegova obveza, to opet dokazuje njegovu nemarnost što se i kako prodaje u njegovom dučanu, dok on u potpunosti izvršava obveze prema meni koje sam ja njemu platio on je za mene gospon čovjek , plesao po prodajnom pultu na jednoj nozi i imao najkiseliji izraz lica meni to ništa u životu ne znaći, osim da mi proda ono što sam platio i to mi da u ruke kad stojim ispred njega, eto zbog takvih stvari cijenim trgovca, i zašto bi šutio ako bi i drugi mogli imati isti problem ne samo kod dotičnog trgovca već i kod drugih koji prodaju taj proizvod
Posljednje uređivanje: