zbog toga što ti to sve ćime se fališ da imaš misliš da to ti daje pravo da podcjenjivački pišeš o onima koji imaju manje od tebe, žalostan si, biudi dobar i drži se teme, ne podcjenjuj one koji imaju manje od tebe, nekima više od tonoga što imaju i ne treba, pišući o vodilici sa crvenom oznakom skrenuo sam pozornost ljudima da imaju pravo (do 01.,04.) da za akcijsku cijenu dobiju bolji proizvod, ti svojim ovakvim pisanjem što konkretno želiš postići na forumu, jedino si skupljaš broj poruka, ak ti nije jasno nešto oko mojeg pisanja o zamjeni vodilica obrati se službi za zaštitu potrošaća (nadam se da znaš da takvoga što postoji u r.Hrvatskoj) pa i njima objasni što svojim tadom pomažu ljudima koje ne poznaju, ili evo neki članovi su mislili da HQ450mk2 ima plastični karter a ja sam imao prilike iz prve ruke saznati da to nije tako, karter je magnezijski isto kao i poklopac kvačila te za vrijeme akcije umanjene cijene dobije se i x-force vodilica, u svemu navedenom što sam napisao ako si ti to shvatio kao hvalisanje ljudima koje ne poznajem tvoj je osobni problem, i molim te, ubuduće ne miješajući mene u njegovo rješavanje, lijepi pozdrav
Posljednje uređivanje: