Ja sam mislio uzeti sebi taj cjepač ali trgovina je trenutno zatvorena.
Cijena prihvatljiva za 12T cjepač.
Joj čim u opisu deset puta ponavljaju da je motor super snažan a on je navodno 3kw odma me muka uhvati.Ja sam mislio uzeti sebi taj cjepač ali trgovina je trenutno zatvorena.
Ja gledao istu trgovinu.Ja sam mislio uzeti sebi taj cjepač ali trgovina je trenutno zatvorena.
To uzimaj to je đzabe. Ako ima pravih 7t. Za cjepač od deset tona ti za matrijal nemože biti toliko para. Pumpa 150 -200e, motor 5,5 kw oko 200e polovan, cilindar za 50 cm hod oko 250e od ove varijante imaš 8t cjepač. Takav presijeca poprečke 10 cm drvo.LNovci mi se čine dosta mali...Samogradnja mi ne dolazi u obzir jer nemam vremena. Prvenstveno bi mi i koristio za kratka drva - cjepanica izrezana na 30cm ili furki cca iste dužine max fi 45 cm .. Deblje ionako u šumi skalam da mogu utovariti na prikolicu. Tak da i otac moze cijepati s njim, da ne mora sa sjekirom.
Gledao sam danas i u Bauhausu kalače.
Ovaj mi se isto sviđa...
Ako je bolji, uzeo bih i njega.
Primijetio sam jedino da taj je monofazni, motor bez četkica...
Kolega, na kojeg mislite?To uzimaj to je đzabe. Ako ima pravih 7t. Za cjepač od deset tona ti za matrijal nemože biti toliko para. Pumpa 150 -200e, motor 5,5 kw oko 200e polovan, cilindar za 50 cm hod oko 250e od ove varijante imaš 8t cjepač. Takav presijeca poprečke 10 cm drvo.