vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Meni je zakon za kratka alamunja ili ono s rotirajučim sjekirom..da mi je nabaviti getribu bil bi več naprabljen
Ja pak brzo kalam i prenagel sam (tak vele 😁). Pa se ubijem od posla.Točno znam kak ti je, ja isto malo delam drv a nekak mi se ide prema tome da si ga napravim, još uvek verujem sekiri najbolje.
Ali kak godine ideju možda bi kalač dobro došel.
Ja kalam 5m drv 4meseca.
Al opet možda bi sa kalačom to kaj brže napravil, opet si mislim kaj bum ak bum prebrzo gotov.
Ja isto imam daleko šumu, al meni se lepo vozit tak daleko.
Ove dane nabavljam djelove za kalač pa kak bu bu.
....i za prikolicu i za kalač i aparat za MIG/MAG...Ove dane nabavljam djelove za kalač pa kak bu bu.
Zato jer slikice koje sam razmjenil sa tobom ostaju naša mala tajna, posebno tvoje.Bome i je tak. Zakaj i mi ne vidimo cijelu skicu 🙃, zakaj si ju prefrknul na polovicu, patent skril v kmicu😖🤓?
Možda malo 😎Zajebavaš nas?
Ovo je dobro kaj držalo od sekire ne strada.
Ja nemam tih problema!Ja preferiram kalače kojima je os cilindra u osi sekire. Mislim da je pojava dodatnog momenta savijanja na klipnjaču najmanja. Kad sam kupoval, ozbiljno sam razmišljal o električnom, ali sam se ipak odlučil za traktorski. Presudila je jedna bukva debljine 70+ cm. Spilili smo je u šumi na furčece duljine 30 cm. Preteški su za utovar pa slijedi kalanje na dva ili više dijelova. Drevo koje bi se tak teško kalalo (a friško) nisam videl u životu. 90% furčecom smo morali kalati pomalo okolo tak da smo večinu skalali u šumi sekirom. Rekel sam da mi se to više nebu dogodilo i naručil sam kalač za na traktor. Istina, razmišljal sam i o kombiniranom, ali nije zišlo financijski.