• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kalači drva

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Moj kolega je bil malo preračunat onda bi svake godine rekel susjedu ajd vozi ali daj bar 10 litri ulja..jebiga curilo je na sve strane..i tak je to išli par godina. Jedne godine vrati ovaj kalač ,gleda on ulja je do vrha..fakat do čepa..Kalač pod ceradu do druge godine..Na prolječe ispod cerade svaki dan sve veča lokva ulja..ide dignut ceradu,gdje curi...u kuac pukla pumpa..bila je ona gusnata PPT 6 klipovaAjd na dijagnozu..nije ovaj natočil ulje nego je napadala kiša u rezervar i od zime pukla pumpa

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,049
@vlč.puknuti ovo je danas tvoja kopija nalupala.
Prosil me jedan kolega video, njega podjelim kad se postavi na jubtub

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,049
Samo daj ..buš opet švasal.hihi
Naj coprati, do sad se nije nigde razježil.
O videu razmišljam jel da ga postavim jer ako ga ti vidiš sledi me bič, nemoj ništ komentirati, našpotaj me na samo ili na pp

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Akp treba nekome za ideju

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,566
Točno tako sam složio drugi kalač, jedino što sam ubacio pumpu, ali tko će ga koristiti samo na jednom traktoru super je i ovako a i cijena izrade puno manja.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,227
Ovu ramu možeš nabaviti jeftino (razmjena, otpad, kupiti) 🤭
DSC_1056.JPG
Onda kod ZJ "kradneš" cilindar. Pogon može i na traktor, struju, a i na žgančanu pumpu!:p

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,865
Nemoj to prodavati, bumo se nagodili. Sekiru si zadrži ;)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,865
Nije licitacija, nego najbrži prst...ja sam prvi pital...tralalaaaa 🤣

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,227
Čekam ponudu ZJa! :hahah:
Makar je ZJ možda odabrao jednu drugu ramu!
IMG_20220215_153207.jpg

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh