Sve više mi se čini da bu sekira kod mene još dugo delala 👍
OK, sad si mlad i jak, imaš osječaj da bi mogao okrenuti naglavačke čitavi svijet. "a onda te jemput neki vrag v kičmi zašteka, zacvika, nebreš niti do svojih žniranci doseći". Vani te čekaju metri drva za skalati, a ti nebreš niti bezbolno dihati. Tu se počne koje kaj v životu jako naglo mijenjati, mišljenje, stavovi, odluke... "Prijatelji stari gdje ste" 🎶🎶 pa uglavnom nestahu, netragom, po domačem pri vragu su...
Tak je i meni "po malem dolazilo z riti v glavu". Uzdaj se use i u svoje kljuse. Nemrem kalati postoje kalači. Kupim jednoga - vrnem ga drugi dan, to ne valja nikaj, kamoli tih penez. To si znam i sam složiti ali bolje, puno bolje. Pa složim, pa probam, pa presložim, pa probam, pa razmišljam o povratnim informacijama od strojčeka i tak idu dani i složim si pomagača.
Je opasan, ma je, svi su pomagači opasni. Mojeg je pokojnog tasta jako dobar traktor okrenul na krov kabine z kotačima v zrak, zabil v lesni stup / lesa su ulična vrata. Zabil ga prek zaprti vrat od škednja / štaglja v pol metra debelu hrušku. Vidiš da i dober traktor more biti opasan, a kak ne bi bil obični kalač. I sekira je opasna ak susjedu ju hitiš v hrbet.
Ma care razmisli o svojim sposobnostima i pomozi si sam, mi ti savjetima na forumu budemo više odmogli nego pomogli. 🙃🥂