• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kalači drva

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
Nekad naleti velikih hidromotora na kile,sad ih nema. Na jedan zetorov cjepač je ugrađivana direkt nemam sliku to je bilo na drugom telefonu dok nisam bio na forumu. Onakva bi ugasila 539.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
Ovak sitno je super za potpalu, kako inače rješavate sitno drvo za potpalu, sjekirom ili na kalač? Ne da mi se stalno kopčati kalač za to a najbolje bi možda bilo jednom si toga nacijepati pa da bude za par mjeseci ili složiti sjekiru sa više oštrica na kalač pa iz komada dobiti ovak sitno?

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
Jednom potpalim peć i ne gasi je do proljeća 😁
A ako toga imaš više onda se bahatiš pa brzo potrošiš.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
@jocc, meni toga trešća ostane od kalanja i piljenja.
Svakak je bolje "znetek" napraviti od nekog mekog drva, ali i suha bukva je dobra za potkuriti (brenerom).

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
@savoris nažalost peć ako ne hodam po noći ubacivat drva ugasne tak da moram svaki dan ujutro potpaliti ponovo, ostane i meni tih sitnica od piljenja ali nedovoljno. Brener nije baš zgodno nositi po kući jer bi dobio izgon :ROFLMAO: , htio bih olakšati majci da ne mora sa sjekirom si to sitno kalati a i ja sam poznat da si nešto kod takvog posla napravim.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Kaže jocc da se uvjek ozljedi..pa bože moj ..zašto?

Čidno kako ekipa zaštite na radi ne skače na sjekiru koliko na kalač

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Obično kad se žena uhvati baltice iz tih krajeva crna kronika je puna..ta ne stane dok glava ne padne

Najnoviji postovi

Na vrh