nimrennermin
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Pro 2014
- Poruka
- 1,642
To bi prešlo 2000e.Pjero,, da ti nelažem,,,mi,, moj zet i ja radimo ovo amaterski i prvi put,, pojma nemam o snazi i brzini,,, meni je bitno da radi ono što ja želim i očekujem, znači uložili smo do sad,,, nekih 1150eura,,, za sistem hidraulike,,i crijeva,,, plus nekih još 50 eure za metal,, ostalo željezo smo imali svoje il dobili ko donaciju,,, četiri pakla elektrode i hidrol smo isto dobili ko donaciju,, e sad,, ruke glavnog majstora kolko vrijede pitanje je sad???
Sad nam preostaje dorade u vidu nožne komande,izbacivanje pumpe u ler,, zaštita od padova drveta da što neošteti i pomoćni radni sto,,nadam se da i to budemo vidjeli,,,
Netreba mi za metarice,,, nit ih radim nit bi ih radio,,Svaka čast trudu, za prvi cjepač ispao je solidno, šteta da nisi odmah napravio sa hodom od 1 metra.
Milane ,,možda i više,,, al ovu konstrukciju i masu , nećeš sigurno naći na pik-u,, i sam ga nebih prodo za veće novce,,To bi prešlo 2000e.
wow, onda sam ja stvarno dobro prošao s kupovinom ovog mog cjepačaTo bi prešlo 2000e.
Pa i ne baš. Stežu polako i ovdje , recimo O2 prikolice koje su već registrovane na treće lice možeš produžavati , u slučaju prodaje treba registrovati ili na firmu ili gazdinstvo. O2 je 750kg+.U Bosni sve to vjerovatno ne treba...![]()