Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,725
Ne mora biti asfalt,svi poljski putevi su nerazvrstane ceste. Kolega je dobil frulicu na poljskom putu . U traktoru,nije bila bežanijaKod nas čim to bude na asfaltu, si u prekršaju.
Ne mora biti asfalt,svi poljski putevi su nerazvrstane ceste. Kolega je dobil frulicu na poljskom putu . U traktoru,nije bila bežanijaKod nas čim to bude na asfaltu, si u prekršaju.
Ovi iz Irana bi platili, a ona Amer Kramp bi te likvidirali!.., mislim da može i atome,, (da me samo nečuju ovi iz Teherana,, hmm,
Ali si onda imal puno manje letTo z frulicom nije nikakvo čudo. Čak znam za jedan slučaj gda je osoba X dobila frulicu vu kuruzi na polju.
Ovdje u Hr tu "prikolicu' moraš registrirati, ako ide na cestu!
Ovaj cjepač sigorno neide iz dvorišta nikud, ali to nema veze. Kako ko hoće protumači ovo što ću navesti, mada nekoliko godina nisam pratio pravilnik da decidno citiram ( BiH). Da i ovdje treba registracija, (ali ako kažu da sam ja pravio onda netreba ništa). Postoje izvod pravilnika o priključnim radnim strojevima po kojima se može registrovati, ovo nije prikolica već radni stroj koji se po kategoriji vučnog vozila kategorizuje u priključno ( do 750 kg, ali ima druga ograničenja). Mnogi priključci svrhe radnih mašina su u toj kategoriji lake prikolice registrovani a nisu ili ne piše im da su laka prikolica i nemoraju ili čak nemogu imati torzionu osovinu zavisno od namjene tog radnog stroja. Razna vitla za ptt i elektro potrebe, razni putarski priključci, priključci namijenjeni za vodovodne radove, mobilni agregati, protivpožarni aparati, mobilne elektro i protivpožarne ljestve .... njihova masa ne prelazi 750kg, mogu biti vučeni putničkim automobilom.... I mora imati novu torzijsku osovinu i šapu za kuglu z računom, osvjetljenje, broj šasije, a test i sto drugih čuda...
Ma ja, pametno moje, ovi pripadaju?O da ovi komentari ne propadaju kalačima!
Ovi iz Irana bi platili, a ona Amer Kramp bi te likvidirali!
Ma jbš sortu, važan je klip!![]()
VW " Kedi" i slična motorna vozila se mogu registrovati kao putničko ìli teretno.@smilan, u HR priključno vozilo, koje se vuče osobnim autom mora imati ogibljenu osovinu. Ne mora biti torzijska, ali mora biti nova, z računom.
Prije su za samogradnje dozvolili korištenje osovina od rashodovanih osobnih auta ili kombija, ali su trebali dokumenti vozila i dokaz (otkupni račun) da je vozilo predano na reciklažu.
Danas sam novo...![]()
Milane čestitke na odrađenom poslu,,vidio sam da imaš znanje i iskustvo,, možel se znati koliko je uloženo u taj cjepač,, i koja mu je tržišna cijena,,Još jedan cjepač odrađen dizel motor, pumpa hidromotor, mobilan. View attachment 79868 View attachment 79869 View attachment 79870
Naravno, trzišna cijena je između 4500- 5000 km. Moj rad je 1200 km. Vlasnik je imao cijev za konstrukciju, osovinu, motor, pumpu, razvodnik, cilindar. Pored ovog uloženo je 650 km u ( pločevinu i dodatne metalne komade 170, nova dva crijeva su 130 km, gumice cilindra 100 km, spojka 50 km, sitne stvari lak, temeljna, vijci, nosači motora, šapa. 100 km otišlo u prepravke kotištenih crijeva koje je doneo vkasnik te nisu mogli zadovoljiti potrebu protoka ovo je bačeno). Sve ovo sabrano bi bilo oko navedene cijene.Milane čestitke na odrađenom poslu,,vidio sam da imaš znanje i iskustvo,, možel se znati koliko je uloženo u taj cjepač,, i koja mu je tržišna cijena,,![]()