• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kapitalna ulaganja

• Temu pokrenuo Mister x
  • Datum prvog posta
A

aljmas

Guest
Ako nekom nešto znači meni danas došla odluka o isplati kapitalnih.
Zahtjev predan 03.11.2009.
Datum isplate do 01.12.2012.

i meni je došla odluka ali sam umjesto očekivanih 96000 dobio 34 000

jebote a tamo se nitko ne javlja jel ima netko kakvu ideju koga zvati kako se žaliti i napose komu se žaliti

drmr

Član
Tu od
28 Ruj 2009
Poruka
688
Ako nekom nešto znači meni danas došla odluka o isplati kapitalnih.
Zahtjev predan 03.11.2009.
Datum isplate do 01.12.2012.

:lol: Oprosti ali je samo za nasmijat se koliko dugo ti novci "putuju".
Vi neki stvarno MORATE imati strpljenja.

A

aljmas

Guest
:lol: Oprosti ali je samo za nasmijat se koliko dugo ti novci "putuju".
Vi neki stvarno MORATE imati strpljenja.

pa kad nismo ni u jednoj stranci nego pošteno i polako
baš se zbog toga na sebe i ponosim
znam da si mogu sve ubrzati ali pošteno i skromno

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
I meni također smanjeno,pisali žalbu i poslali odmah preporučeno,al nema odgovora...

darkopol

Novi član
Tu od
6 Velj 2012
Poruka
9
Jel zna netko od cijenjenih kak stoji ova godina u vezi isplate kapitalnih ulaganja, jer moje gospodarstvo bi trebalo dobiti isplatu do 30.6.2012., da li će biti kak i lani?

DELO1

Član
Tu od
9 Ožu 2009
Poruka
378
prijatelju s foruma i ja imam rješenje s 30.06.2012. kako će biti to moramo pitati linića, usput kako je bilo lani !!!

gmiža

Član
Tu od
19 Kol 2007
Poruka
410
Jel zna netko od cijenjenih kak stoji ova godina u vezi isplate kapitalnih ulaganja, jer moje gospodarstvo bi trebalo dobiti isplatu do 30.6.2012., da li će biti kak i lani?
Ja sam sa svojim rješenjem lijepo otišao u banku i prodao ga banci, oni si uzeli proviziju a meni lijepo ostatak love.
Mislim dobiti rješenje i onda čekat lovu godinu i pol, hm, nema šanse

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
pa nek je sretno ,iako vjerujem da su več sredstva bila spremna za raspored

tinda

Član
Tu od
20 Kol 2011
Poruka
592
Nešt sam čuo od čovjeka iz sela da od 15.12.2012.počinju davati kapitalna.Sad me zanima jel to istina i ako netko ima više informacija nek kaže

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Ma ja mislim da su to samo priče,jer lani kad smo kupovali traktor onda smo se i mi raspitivali za kapitalna ulaganja i ljudi u opčini su nam rekli da su kapitalna ulaganja prošlost jer država nema novaca,jedino ako ce nešto EU subvencionirati. Ko što je prije bilo preko županije subvencioniranje za izđubrivanje nekih 40%,to je bilo do 2008god

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Ma i meni je kolega danas mlatil da je čuo nekaj za kapitalna al nevjerijem niti najmanje

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Zna li tko hoce li bit sta u buducnosti od kapitalnih po ulasku u EU?

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Ima u gospodarskom listu da ći iz EU biti samo onaj ipard projekt ili kako se več zove. I mogu se uzeti traktori samo do 100kW znaći 135ks i na njih će se dobit povrat novca oko 50% iz tog EU programa.
Ko ima taj gosporaski list neka napiše bolje,jer sam ja to čitao kod šogora pa neznam sve točno

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639
Ima u gospodarskom listu da ći iz EU biti samo onaj ipard projekt ili kako se več zove. I mogu se uzeti traktori samo do 100kW znaći 135ks i na njih će se dobit povrat novca oko 50% iz tog EU programa.
Ko ima taj gosporaski list neka napiše bolje,jer sam ja to čitao kod šogora pa neznam sve točno

mislim da je to vec odobreno mogu se zahtjevi podnet, samo sto treba tonu papirologije tako sam cuo od par ljudi koji su vec pokušali nesta trazit al jedini problem je u tome sto mogu samo oni koji imaju prijavljeno stočarstvo a za nas čiste ratare nema ništa iz iparda

Hele

Dobro znana faca
Tu od
6 Sij 2013
Poruka
1,961
Ljudi dragi o čemu vi pričate. Kako bi bila sredstva iz IPARD-a samo za stočare, pogledajte na link:
http://www.mps.hr/ipard/

Svima su najviše interesantna mjera 101 i 103. Stvarno imate sve objašnjeno čak ima i primjera kako izgleda zahtjev i šta se sve subvencionira. Papirologije stvarno ima dosta i mislim da je najgori dio studija utjecaja na okoliš (elaborat za manje projekte) tj. najskuplji. Šta se papira tiče tu su konzultantske tvrtke, razvojne agencije po županijama...

Evo iz gospodarskog poslikano...

Eh da, rijetko tko dobije 50%, inače se daje 40%, pa recimo 45 ili 50% mogu dobiti mladi poljoprivrednici ili neki bolji projekti.

Prilozi

• gospodarski.jpg
    gospodarski.jpg
    70.6 KB · Pregleda: 81

golman7

Član
Tu od
11 Ruj 2011
Poruka
605
kapitalna vise nema,,zaboravite u europi toga nema,,znaci nista,,,,a ovo za traktore,,jos nije odobreno,,za sad,,ja isao za tim i pusiona,,zakonom,jos nisu odobrili,,a kad ce nezna se,,bitno da pustili u javnost,,

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh