• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

KARDANI na poljoprivrednim strojevima!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Walterscheid je skup sport. Ja sam sad u jesen moral produživati cijevi na jednom. Metar cijevi original 1350 kn…
U jebote, taj garant vrti kovnicu ili štampariju

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Tak sam si i mislil, tam se bu cev najprije vrnula ;)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Pa koliko si igrački kupil u zadnje vrijeme...
...ili su dobil jack pot od poticaja i fondova :ROFLMAO:

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Hehe. Nažalost ništ od toga. Samo leva i desna i grbava leđa i eto ti… Kad si ja samo znam posla kupiti…

• Wow
Reactions: ZJ

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Zdravo svima. Rihtam jedan kardan. Rastavio sam kvacilo. Sad trebam dijelove kvacila. One opruge i stifte. Kakve preporuke gdje nabaviti?
Ja sam to radio na jednom svom kardanu i nisam se baš usrećio.
Stavio sam nove opruge i štitove ali sam možda dobio 20-30% više snage nego kaj je imao dok je bio poderan.
Stvar je u tome da se ne deru samo štiftovi, podere se i kućište po kome oni klize i to je najveći problem. Ako se neće radit neki teški poslovi to će poslužiti. Meni je recimo dobar na beraču, čim dođe do opterećenja odmah izbaci, dok mi na malčeru i u manjoj travi izbacuje. Na kraju sam kupio komplet drugo kvačilo i sad pod malčerom radi kak treba radit.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Hehe. Nažalost ništ od toga. Samo leva i desna i grbava leđa i eto ti… Kad si ja samo znam posla kupiti…
Tiskara nije problem..sce dok ne tiskaš jajca 🤭 :ROFLMAO:

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,553
Zdravo svima. Rihtam jedan kardan. Rastavio sam kvacilo. Sad trebam dijelove kvacila. One opruge i stifte. Kakve preporuke gdje nabaviti?
Mislim da ti nije problem u karadnu i tim opruga to ja za pola snage tvog traktora pa ti zato izbacuje. Ja sam jedan kakav složio sa 9x3 i na 533 izbacuje na tako malom gasu.

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Mislim da ti nije problem u karadnu i tim opruga to ja za pola snage tvog traktora pa ti zato izbacuje.
Imao sam ga kod kuce. Puno godina je stajao, a sad cu ga srediti. Nisam ga ni probao sa traktorom. Ali iznutra je sve zahrdalo, napuklo. Treba da zamijenim ove dijelove pa onda ga kopcam na traktor. Inace hvala na savjetu. 😉

Najnoviji postovi

Na vrh