U jebote, taj garant vrti kovnicu ili štamparijuWalterscheid je skup sport. Ja sam sad u jesen moral produživati cijevi na jednom. Metar cijevi original 1350 kn…
Ja sam to radio na jednom svom kardanu i nisam se baš usrećio.Zdravo svima. Rihtam jedan kardan. Rastavio sam kvacilo. Sad trebam dijelove kvacila. One opruge i stifte. Kakve preporuke gdje nabaviti?
Valda koju susjeduKoga farbaš🤭
Tiskara nije problem..sce dok ne tiskaš jajca 🤭Hehe. Nažalost ništ od toga. Samo leva i desna i grbava leđa i eto ti… Kad si ja samo znam posla kupiti…
Mislim da ti nije problem u karadnu i tim opruga to ja za pola snage tvog traktora pa ti zato izbacuje. Ja sam jedan kakav složio sa 9x3 i na 533 izbacuje na tako malom gasu.Zdravo svima. Rihtam jedan kardan. Rastavio sam kvacilo. Sad trebam dijelove kvacila. One opruge i stifte. Kakve preporuke gdje nabaviti?
Imao sam ga kod kuce. Puno godina je stajao, a sad cu ga srediti. Nisam ga ni probao sa traktorom. Ali iznutra je sve zahrdalo, napuklo. Treba da zamijenim ove dijelove pa onda ga kopcam na traktor. Inace hvala na savjetu. 😉Mislim da ti nije problem u karadnu i tim opruga to ja za pola snage tvog traktora pa ti zato izbacuje.