K
krx pozega
Guest
Led tukao Požeštinu..gore Podpapučka sela led tukao sve..kod mene malo leda ali možda previše kiše...ovakva kiša nije padala GODINAMA
bajki kaže:Ratarko jel ti osiguravaš usjeve? Mi ne, nažalost!
Uh jebote pa ti imas neko dobro osiguranje kad ti svako malo kupe novi auto.suljos kaže:Led,sada se sjeti onih raketa koje se pucaju u nebo,kao dijete sam to gledao,ta rakenta stanica je bila izmedju Suze i Mirkovca.Ali sada malo malo led(grad)sve polupa,sto je sa tim raketama?Netko kaze da se nemoze uporabiti zbog toga sto su po nebu avionski putevi,pa da nebi bila repriza Vesne Vulovic????
Ovdje je isto tako,leda svake godine ima,tako da ja moram svakih par godina zamjeniti auto,tj.onimi kupe drugi.
Jadranko kaže:Uh jebote pa ti imas neko dobro osiguranje kad ti svako malo kupe novi auto.suljos kaže:Led,sada se sjeti onih raketa koje se pucaju u nebo,kao dijete sam to gledao,ta rakenta stanica je bila izmedju Suze i Mirkovca.Ali sada malo malo led(grad)sve polupa,sto je sa tim raketama?Netko kaze da se nemoze uporabiti zbog toga sto su po nebu avionski putevi,pa da nebi bila repriza Vesne Vulovic????
Ovdje je isto tako,leda svake godine ima,tako da ja moram svakih par godina zamjeniti auto,tj.onimi kupe drugi.
daj mi reci kod koga si da se i ja prebacim...
I ja bi svako malo novi auto.
Kod mene u Zürich ne ide to bas tako,a mislim da i kod drugih opcenito ne i de.ali.....
Kad ti kazes....ko zna.....
ma sve 5 vjerujem da je tako.Ratarko kaže:Ej Jadranko , buraz u Å vici mi ima Aliance osiguranje za auto . Jednom smo bili cuga i slupali ga ovdje u HR . To osiguranje je platilo sve do zadnje bobe a i puno više . Auto je bio BMW 328 prije nego je bio slupan a poslje popravka je bio M3 :lol: :lol: :wink:
Dobro nije baš M3 ali stavili su na auto sve vanjske dijelove od M3-ke . Branike , lajsne , retrovizore , felge sa gumama , žmigavce ... ma šta ti ja znam što sve ne , buraz je to znao točno jer je to bio njegov auto a on je i imao želju da vizuelno 328-cu pretvori u M3-ku .
Eto sve su to platili ovi iz Alianca .
Probaj kod njih osigurati auto
Jadranko kaže:ma sve 5 vjerujem da je tako.Ratarko kaže:Ej Jadranko , buraz u Å vici mi ima Aliance osiguranje za auto . Jednom smo bili cuga i slupali ga ovdje u HR . To osiguranje je platilo sve do zadnje bobe a i puno više . Auto je bio BMW 328 prije nego je bio slupan a poslje popravka je bio M3 :lol: :lol: :wink:
Dobro nije baš M3 ali stavili su na auto sve vanjske dijelove od M3-ke . Branike , lajsne , retrovizore , felge sa gumama , žmigavce ... ma šta ti ja znam što sve ne , buraz je to znao točno jer je to bio njegov auto a on je i imao želju da vizuelno 328-cu pretvori u M3-ku .
Eto sve su to platili ovi iz Alianca .
Probaj kod njih osigurati auto
ja za sada ih nisam trebao i molim boga da ih nikad ni ne trebam.
jer kad mislim na to da se slupam negdje ,odmah me neki hladan znoj oblije.
ma i ja sam zadovoljan sa svojim osiguranjem,nije skupo a imam sve osigurano,tako da se ne brinem,nego malo zezam suljosa
Picek - PMT kaže: