Nije najskuplja ako realno gledaš ona je najbolji omjer uloženoga i dobivenoga i dan danas a ja sam pred 4 godine kupovao i tražio i dan danas tvrdim da su oni vrh u kvaliteti ovih malih prikolica.
Takvu istu ko tvoja crvena sa oglasa sam gledo na sajmu i sve mi je bilo jasno kada sam pokuco po stranici to zovni tanki lim, a vidim da je ovdje ista priča samo druga boja ubiti vjerujem da su korišteni isti materijali jer je ista i cijena, pogledaj samo tu nogaru kako jadno izgleda i volio bi vidit kako ćeš ju nakrcanu navinut na taj direktni navoj, ja moju zadnju nadstranicu jedva sam stavim na mjesto, bočne niti ne pokušavam, debeli lim nema šanse da se savije normalnim korištenjem, leškova prazna od 3t nosivosti ima 1t prazna.
A gledam i ove mehanizme za zatvaranje stranica teška socijala, nema niti pozadi da se otvara sranica dole nego je moraš svaki puta skidat ako ne želiš skrivit kad upre u pod kod kipanja, cilindar od kipe ne vidim kakav je a možda i bolje.
Pitanje je samo koliko ti treba i kupuješ li da traje ili tek toliko da imaš, još uvijek vrijedi ono staro pravilo koliko para toliko muzike. Na hittner neću ni trošit vrijeme to je već tema obrađena davnih dana, ja svakako glasam za Leško
Evo ti slike da usporediš, ova po papirima vozi 3t, a kod mene od prvoga dana vozi 4,5 i nikad ništa, nije priča da svako svoga konja hvali nego sam toliko dugo gledo i kupovo prikolicu duže od godinu dana skupljo ponude i vozio se gledat ih da vec znam koja sta nudi, i nisam ni milimetra požalio