teško je za govoriti oko kvarova, kupio sam novi remen za heder i nakon 2 jutra se raspao u komade, drugi novi stavim odradi preko 30 jutara, i nevidi se da je radio
gledaš da je kosa dobra, ja sam kupio novu, za heder od 2,8m dođe 1100kn, kompletna, stavi i vozi
osovina koja pokreće lađu, ona obično puca, ležaji drveni na kojima je oslonjena, budu trošni
probaš mjenjač, ako je radio kukuruz, obično tada padne kiša, pogotovo u nekim predjelima, gdje i voda leži, pa se kombajn po tome tjera i ode mjenjač, ili kvačilo, reduktori itd
slamotresi nisu jeftini, kao i koljenasta osovina, gledaj da nije puknuta
šine bubnja, za moj malo kombajn su oko 300-350kn za komad, a ima 6 komada, kao i potrošenost korpe
kočnice, da su dobre
da nije lim negdje trul, pogotovo oko ležajeva, da nije vareno, jer ko zna i kako je napravljeno, pa nije u centru ili slično
motor da je odličan, pogotovo ovi deutz motori zračno hlađeni, sklopovi kao i cjela generalka nije jeftino
gume
pogledaj, ako je radio kukuruz, stanje bitera, obično bude istrošen pa se pojavi rupa na njemu, kao i početak slamotresa bude razbijen, ako taj dio nisu blindirali
podesivo sito, u kakvom je stanju, obično bude izdrmano, i teško se štima
od dolje pogledaj sabirnu, obično od samog početka kod hedera, bude trula, jer tu voda leži
poklopci ovršene i neovršene mase, pogledaj oko njih, i ispod spirala, te elevatore ovršene i neovršene mase
da li ima lufta u zadnjem trapu
gledaj da heder ravno stoji, tj paralelno sa kombajnom
to je sve što sam se nabrzinu sjetio