Ja sam nedavno kupovao plug i onda smo Šanana i ja pregledali pa jedno 15-tak plugova i ja još sam nekih 10-tak. Svakakvih marki i svakakvih cijena. Overum bi bio svakako izbor broj jedan da sam bio spreman izbrojiti 4-5 tisuća eura. Cjenovno nisam htio preko 3 soma eura i u tom rangu sam gledao plugove. Lemken 110 su bili uglavnom dobrano poderani, landsbergi, gassneri i eberharti su mi bili nekako out. Dosta su mi za oko zapali rabe plugovi i jednog samo što nisam čak kupio. Bio je to star 120, visine 80 cm i 14 cola. Uspio sam cijenu spustiti na 3000 ali sam na kraju ipak odustao i kupio huarda za 2500. Svi potrošni dijelovi su potpuno isti kao i na današnjem kuhnu, od daski, pretplužnjaka, plazeve, raonika, baš sve s istim rupama. Jedino je rama drugačija. Spopalo me veliko iznenađenje dok sam ga dovezao doma i skinuo raonike pretplužnjaka i sve još detaljnije pregledao. Ni jedan dio na tom plugu nije zamijenjen, sve je na njemu tvornički. Svi šarafi još imaju boju na sebi i vidi se da nisu farbani. Na raonicima, koji su još uvijek u solidnom stanju stoje velike oznake huard. Na kraju krajeva, plug radi jako dobro i to je najbitnije, a to što nije baš maneken nije pre bitno.