• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koliko kravica držati - neki optimalni broj

• Temu pokrenuo Mister x
  • Datum prvog posta

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Imaju i 2X3 a dali imaju od toga manje neznam. Kakvo ti planiraš kupiti?

A

agrarac

Guest
nemam ništa zasad u planu kupiti ali nikad se nezna.a cijenu 2x3 možda znaš?

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Mene košta..........000 - izmuzište 2X4, digitalni mjerači mlijeka, izuzimači muznih jedinica, laktofriz 2400 litara sa digitalnim pokazivačem mlijeka, automatska hranilica s 50 ogrlica, protuklizni premaz u izmuzištu i izmjenjivač topline.

A

agrarac

Guest
isto u kante ali mi muzemo na tri,al volio bih preurediti stare staje kako bi krave bile slobodne i imati izmuzište ili barem u trenutnoj situaciji mljekovod.ali sve u svoje vrijeme.i kolko vam treba vremenski za mužnju?

B

banijac

Guest
Mislio sam više na masnoču, proteine...od čega se sastoji prehrana?

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Prehrana: sijeno, sjenaža od prirodnih livada, sjenaža engleski ljulj, sijenaža lucerna, kukuruzna silaža i koncentrat!

B

banijac

Guest
identično mojem....sam kaj ja imam svu sjenažu od lucerne.....radiš li sam koncetrat, ak ne koji kupuješ?...
reci mi još...kako liječiš krave od mastitisa? sam ili..?

Na vrh