Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Neznam, rekel je ak trebam pajceka po 16kuna ima, nema ga kome prodat.
Ah, znam! To je radi rekreacije i da bu raketlin navek u voznom stanju!Npr meni se ne isplati kuruzu sijat, al ju sijem jer sam bedast i kaj mogu.
..................
Naravno kad ti kupuješ u konzumu i Kaufland.Moj sused daje po 16 i nema kupca.
Ne obradis kako treba, ne sijes na vrijeme, ne spricas na vrijeme...kako bi onda ista dobioNpr meni se ne isplati kuruzu sijat, al ju sijem jer sam bedast i kaj mogu.
Platim 300 kuna sijanje, platim, 380 špricanje, platim 400kuna kombajn, platim umetnjak, platim sjeme a na kraju dobim kuruze niš.
Tak je i sa pajcekima, neko veli domaće je domaće, je al danas su vremena da ljudi gledaju kaj im je jeftinije.
Neznam, rekel je ak trebam pajceka po 16kuna ima, nema ga kome prodat.
Pa naravno, jer ovo se ne isplati.
Pa kako got ja obradio kuruze uvijek isto dobim, a to što dobim skuplje sve ostalo platim, ne ispalti se nikako. Isto je sa svinjom, kupiš jednu nije ti dosta, od jedne ništa nemaš, ne ispalti se ko got kaj priča neko.Ne obradis kako treba, ne sijes na vrijeme, ne spricas na vrijeme...kako bi onda ista dobio
Kako se ne isplati kupit svinju po 16 kn?
Krmača je nešto drugo, krmače za razliku od muških obnavljaju meso i to je nešto sasvim drugo. Prem da ni to ne koljemo. Čak i selu rijetko ko kolje za sebeA kako od krmaca bude dobro meso a one su jos starije