To ti je onda mokri pac....Ne bacam prije nego vadim za sušenje. Samo okrečem komade .
U cemu pacas?
To ti je onda mokri pac....Ne bacam prije nego vadim za sušenje. Samo okrečem komade .
Dani ponosa i slave sada blješte sada sjajem.to su bili dani koji su meni ostali u lijepom sjećanju.
Tak se nekak i ja borim sa tim, skupim ekipu da to potamanimo, a kasnije laganini sam si sve napravim.Naučil se to sam raditi, imam prijatelja/susjeda i međusobno si pomažemo obaviti krvavi dio, a finiji dio svaki sebi radi doma. A znali smo i nas 2 sami raditi, po 5 komada na dan
E to su bili dani. Mi deca smo obično polevali i prinašali kaj je trebalo i tak smo imali priliku nekaj videti, a ko je imal volju i naučiti.Sjećam se još dok sam bio dečec kad su moj stric i ekipa se borili sa svinjama. Onda se nije koristila pištola, svega je bilo da. Mozak su uzimali i ispekli sa jajima, crijeva su se čistila kod obližnjeg bunara, ruke promrzle, obavezno se žlijemalo, to su bili dani koji su meni ostali u lijepom sjećanju.
Po čemu je mokri pac ak nije stavljena voda. Pacam u plastičnoj bačvici što znači da su samo donji komadi u sukrvici. I to dvaki dan drugi komadi,jer svaki dan pretumbam. Nema to veze z mokrim pacom. A za vas koji radite mokri pac imam jedno pitanje. Kolko vas prokuha vodu i ohladi prije nalijevanja na meso🤔To ti je onda mokri pac....
U cemu pacas?
Postoji li neki razlog za potrebu prokuhavanja, osim ako voda koju se inače koristi za piće, nije ispravna?Po čemu je mokri pac ak nije stavljena voda. Pacam u plastičnoj bačvici što znači da su samo donji komadi u sukrvici. I to dvaki dan drugi komadi,jer svaki dan pretumbam. Nema to veze z mokrim pacom. A za vas koji radite mokri pac imam jedno pitanje. Kolko vas prokuha vodu i ohladi prije nalijevanja na meso🤔
To ak ti ne znas za to, ne znaci da ne postoji.E sad si ga pretjero. Dobro kaj nisi rekel na mrežu🤭.
Ima toga još neboj seOvi su cijelo stoljeće iza nas.
Mi večinom uvijek stavljamo na lojtre. Puno je lakše obrijati papke i glavu. Kad ga digneš na galge, mogu ga brijati samo dvojica, i to je upitno, da nebi bilo da obrijemo jedan drugom ruke. Ovak na lojtri, jedan glava, dvojica noge,jedan leđa i trbuh, jedan polijeva. Uglavnom, svako dela kak mu je najlakše.Ajooj, isto pomagal na nekom kolinju pa su počeli gurati lojtru pod svinju, reko ljudi a kaj delate. Pa tak brijemo....reko daj ga stavi na remu pa onda brij. Ma neee kaj ti znaš. Reko ok, ja nisam obermajstor, samo pomažem, delajte kak oćete
Mozda kakas a da ni ne znasZanimljivo! Voda iz vodovoda ostavlja mi smeđi trag na kadi, a za piće je![]()