Baš ne bi rekaoSve je to domaće i ista roba👍
Pa bit paca je da sol probije u meso i da izvlaći krv iz mesa. ja držim meso u mokrom pacu do 4 tjedna,a šunke ako su deblje i do 5 tjedana. Svagdje gdje sam čitao tako piše.Meni nije jasno zakaj ljudi pacaju u vodi i to po tri tjedna. Ako meso nije primilo sol na sebe za 5 do 7 dana,
Ja ga uopće ne okrećem,nema potrebe jer je u slanoj otopiniAko sam dobro pratil i u mokrom pacu treba meso svaka dva dana okretati?
Nema danas više domaćeg pajceka nažalost, ako i ima vrlo vrlo malo i rijetko.Baš ne bi rekao
Istina . Naš bekon na farmi i bekon na farmi u danskoj/njemačkoj jedno te isto sranje . Hranidba je u većini slučajeva ista . Drugo je ko hrani po starinski , a takvih je jako jako malo .Nema danas više domaćeg pajceka nažalost, ako i ima vrlo vrlo malo i rijetko.
To je nekad bilo kad su ljudi hranili i imali sve svoje. Bili su ljudi doma i bilo je drugačije, žene su isto bile doma dok su muški delali.
A kaj danas? Koja žena bu čistila i hranila? Moraju na nokte, na solarije, šopinge, frizure, bit na fejsu, tik-toku, instagramu,twiteru, onlyfansu. A i nema više domaće hrane baš niko.
Sve kaj misliš da je domaće to nema d od domaćega.
Ljudi misle da je domaće kaj hrane pajceke sa domaćom kuruzom koja je kolko put špricana? Jel to domaće? Nekad se nije špricalo, okapalo se. Sve kaj se daje pajcekima je snečim tretirano, ali ljudi žive u zabludi kaj moreš. Zato ti je sve isto to. Neko je ponosan kaj si odhrani par pajceki i misli da ima top proizvod, samo optička varka. Nema tu više domaćega.
Ima nas još ima nas jošIpak nas još ima.
Ima nas još i hranimo svoje sa ovim iIpak nas još ima.
Doduše, posljednji Mohikanci.
Ima nas još i hranimo sa ovakovom kukuruzomIma nas još ima nas još
A ona priča da nema domaćeg i kvalitetnog,to prodaju neradnici i muktaroši.
Na koji način utvrđuješ potrebnu količinu soli kad radiš suhi pac?Već sam napisal,kod mene nema vaganja.
Odokativno. Utrljavam sol i gnječim meso da ga razgibam. Ono kaj ostane na mesu nakon dobrog gnječenja je sasvim dovoljnoNa koji način utvrđuješ potrebnu količinu soli kad radiš suhi pac?
Tak i ja, ovaj kaj me učil rekel da treba dobro nasoliti oko kosti i utrljati sol pa kolko soli na njemu ostane je dovoljno i nema potrebe dosoljavati.Odokativno. Utrljavam sol i gnječim meso da ga razgibam. Ono kaj ostane na mesu nakon dobrog gnječenja je sasvim dovoljno
Neznam kako je u tvoje krajeve, ali u mojem kraju ima dosta domaćeg. To se ne prodaje, već za sebe radi, onaj ko prodaje on miksa sve. Hrana za stoku je proizvedena il bar se gleda šta se stavlja i koliko.8Nema danas više domaćeg pajceka nažalost, ako i ima vrlo vrlo malo i rijetko.
To je nekad bilo kad su ljudi hranili i imali sve svoje. Bili su ljudi doma i bilo je drugačije, žene su isto bile doma dok su muški delali.
A kaj danas? Koja žena bu čistila i hranila? Moraju na nokte, na solarije, šopinge, frizure, bit na fejsu, tik-toku, instagramu,twiteru, onlyfansu. A i nema više domaće hrane baš niko.
Sve kaj misliš da je domaće to nema d od domaćega.
Ljudi misle da je domaće kaj hrane pajceke sa domaćom kuruzom koja je kolko put špricana? Jel to domaće? Nekad se nije špricalo, okapalo se. Sve kaj se daje pajcekima je snečim tretirano, ali ljudi žive u zabludi kaj moreš. Zato ti je sve isto to. Neko je ponosan kaj si odhrani par pajceki i misli da ima top proizvod, samo optička varka. Nema tu više domaćega.