a ja i
@plus nek žvačemo paštetu
Nisam ti prije stigel dati odgovora, sem imel malo vekše probleme, nek si ti moreš zamisliti.
Prvi mi je problem bil vu startu, kak se dosanjkati na breg, znaš da ne bi bilo v redu novoga auta na breg po snegu i poledici tirati. Novo je novo...
Obzirom da mi je doktorica zabranila konzumerati koje kakve zadimljene svinjarije, ja sam kak pravi legalist ovih dana uspel najti (na akciji, jeftine) dijetne paštete. Vu naletu sreče opče nisam gledal kak su pakovane, da nemaju onuga vraga na poklopcu, znaš onuga za kaj z prsti primeš i potegneš, nek treba za otprti takvu paštetu on mali črni ključek. Za praf bi mi taj vrag, te karičice trebale kaj bi za njih denes bil paštete navesil na trsje. I kaj mi je drugo preostalo nek gledeti prek susede, a budu i da budu zbavili svoje špelancije.
Kaj da ti velim, sram sim ili tam, moral sam si od njih, dok su zgotovili pri njima posuditi njihovo čislo klabasic. Fletno sam ih instaleral pri sebi da i mi na brzaka, malo pre mraka zbavimo i pri meni takvu špelanciju. Znaš ono, trsek moj zbudi se dosti si spal...
Nemaj straha, sem vrnul ljudima kaj je njihovo, ampak smo susedi.
I tak, vrag nek nosi paštetu, ne bi ja to povedal, al več gda si me povlekel za jezek, sem moral.
I tak je i to zbavleno, do nekve nove obaveze. Nekakvoga pretakanja, z lagva sim, pa tam i kak onda nebum išel po cesti od grabe do grabe, sim tam, sim tam... Od gorice do toplice 🙃😏🤓😈🥂