Kod tasta ima čovjek koji sam kolje, objesi svinju za nogu, zakolje spusti u korito i s električnom dizalicom s jedne strane diže lance a s druge on podržava s rukama, tako da većinom sve sam obavi, eventualno ako ima da mu nekog pomogne. I kod nas je postao problem naći ljude da pomognu okrenuti i očistiti.ja pokusavam smisliti nacin da sam koljem. Ali onda mi surenje otpada, morao bih guliti ili paliti brenerom pa skidati s nozem, a to mi se bas i ne svidja. Ono korito sa mehanizmom i letvama koje vrtis na kurblu mi je preskupo za mojih par komada za vlastite potrebe. Dizem ga ionako s traktorom. Mozda samo carsko i glave opalim brenerom i postruzem nozem, a ovo ostalo ogulim. Samo da se uvjerim da mogu sam. Hahaha
Anđeli bi ih jeli da su zube imaliDio za kuhanje može u želučanu preradu🤪 View attachment 69144
Ja dojdem s buteljom skonzuma i jambo keks milkaNebum valjda došel mašuč rukama.....
Ne, dio one prve ture je na zraku.Ti kompletno sav špek pariš? Nić ne sušiš vulgaris?
Ako buš TI poklon nosil probaj u dučanu prositi jumbo keks jer buš rekel da su te prevarili. Najbolje da rečeš po seljački đambo.Ja dojdem s buteljom skonzuma i jambo keks milka