možda imaš lošu tehniku (recept). na koju šajb umelješ meso. ja imam šajbu sa tri velike rupe tako da je moje meso dosta jako grubo. koliko miješaš kobase . ja miješam minimalno.Tvrdo kiselo meso, nekome to možda ne smeta, ali za mene je to vrlo loš kvalitet, kobasice budu tvrde i crne, ne može se porediti sa mladim svinjama.
I dosta bude otpada
Niti u ludilu. Lijek se čuva za se.To se ne odnosi na tudum iliti hotelu iliti direktor iliti .....
Slika za na zid🙂Moj proizvod, uključujući i crno vino, Izabela i vrlo malo Frankovke. Slika je iz prvog mjeseca. View attachment 42145
Posle strojenja treba se hraniti par meseci da se dobro ugoji i u hranu mu treba davati po jednu saku soli dnevno e onda meso bude prva ligaŠta tu ima ima dobro, tvrdo kiselo meso, crni se kao pašče, puno žilica
Do duše ukusi su različiti, jedni su klali ne počišćene svinje, kažu dobro ništa se ne osjeti, meni odvratno, ne jestivo
Od mladih svinja bude vrhunsko meso i za sušenje i za kobasice
Malo je mutna,drhte ruke, ali pokazuje bitno 😉Pafobro
Slika za na zid🙂
Hranili smo par mjeseci, ali šaku soli nije jeo, pa onda meso ne bi trebalo ni usoljavatiPosle strojenja treba se hraniti par meseci da se dobro ugoji i u hranu mu treba davati po jednu saku soli dnevno e onda meso bude prva liga