Sve to je tak, ali špricaš kuruzu? Sve kaj imamo nekaj tretiramo i neznam kaj ne.
Ali niko neće prizat to. Špricano sve, krumpir, paradajz, voćke, neznam kaj sve ne.
Sve je to nekaj neprirodno, naši stari su imali domaće, kad se kuruza okapla, kad nike bilo preparata i neznam čega.
Umjetno gnojivo......szb koja u većini slučajeva svi malo pojačamo koncentraciju.......pa sredstva insekticidi za skladištenje istog tog žita, pa još sto čuda, kiselih kiša, zračenja, radijacija, i kak onda to bude domaće.
Za svoj ekološki nasad htio sam svoje ekološko stajsko gnojivo i gnojnicu.
Za to ekološko gnojivo, svinje i krave i perad moraju jesti ekološku hranu i vodu.
Gdje danas imam ekološku hranu, moram kupit ekološko sjeme, kupit eko gnojivo za sjetvu, szb ekološka su slabija a skuplja od konvencionalnih i jednostavno prinos eko kukuruza ili ječma je 10 puta manji od konvencionalnog.....jednostavno nemoguća misija, eko životinje ne smiju biti cijepljene protiv bolesti, i moraju biti i u otvorenom tipu uzgoja, i sad te ja pitam šta si ljudi misle, a misli si svatko po svoje ali u realnosti života pitanje je tko se vara i zavarava ili tko je duboko svjestan situacije oko sebe......
Jbg, svake godine je svjetske populacije sve više, tehnika i tehnologija je sve više dostupnija isto tako i informacije, pa od kud će mo čupat više te prirodne resurse, naftu, plin, ugljen, el.energiju......Previše nas je, Zemlja se zagrijava a mi smo kao jedna košnica......pčelari to bolje znaju