• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

KOLINJE - - - izrada suhog mesa, kobasica i ostalih stvari od mesa

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,128
Kad si na betonu i ispod dizalice treba sve oprati pomesti ..pripremiti ,pospremiti..a tu rakija niš ne pomaže..Pa cak i oprati ostatak krvi na mjestu gdje se zaklalo prase jer je i tam beton.
Nisam znal da se kolje i u buržujskim dvoristima :):):):

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Nemojte se uvrijediti ali ovo već nema smisla. Ko želi nek' kolje doma. Tko je " gospon" nek' ide u Konzum ,i slične trgovine. Valjda ovaj forum treba biti za naučiti nešto,iz iskustava drugih. No,tu se vode rasprave,tipa ,čiji tata ima većeg. Amen.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Tak je . Sve sami stručnjaci, a niko nema da bi stavio recept,npr. kulena,dobrih kobasica ,javno. To je valjda tajna ,pa ne bi bilo dobro je obznaniti.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Tak je . Sve sami stručnjaci, a niko nema da bi stavio recept,npr. kulena,dobrih kobasica ,javno. To je valjda tajna ,pa ne bi bilo dobro je obznaniti.
?

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
@vlč.puknuti beš pukusavas biti negativan na ovu temu...osobno ne uzivam u tom poslu ali znam da moram tak se zbrojim i odradim a pokusavam to u dobroj atmosferi odraditi pa je svima lakse...😉🍻

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
@vlč.puknuti beš pukusavas biti negativan na ovu temu...osobno ne uzivam u tom poslu ali znam da moram tak se zbrojim i odradim a pokusavam to u dobroj atmosferi odraditi pa je svima lakse...😉🍻
Baš i ne ...ja sam nabrojao negativne strane..ne vidim u tome ništa osim posla kojeg treba odraditi bez odgađanja...Svi oni kojo u tome vide priliku da se opiju su za mane neozbiljni..a takvima je svejedno kaj rade jer su neozbiljni i neodgovorni .

Ako kalam.drva kad mi dojadi ,okrenem sklopku i nastavim s nečim drugim.Ako topim mast tu nema odgađanja a možeš i najebat .Isto je s krvavicama,kobasicama itd.

Osim toga ne uživam ni i samom činu klanja ..a ni širenje mi baš ne miriši .

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
I aad ri reci da si nismo sami krivi

Gledam ovog Pokorovca na poljopriveednoj......eto nema straha za svinjokolju..nastavljamo po tradiciji zahvaljujući njemu..čovjeku je svaka na mjestu

O

ObrisanŽ28

Guest
Kako tko mi ove godine nemamo svinje i ove godine bez kolinja kobasica i ostalog idemo .
A znao sam po 10 komada imati.
Oni su svoj cilj ispunili

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Jucer tri komada, danas i sutra obrada.
Ono meni najjace, zelje i meso, zarepina u zelju, nema mi boljeg, to jedemo 3,4 dana isvaki dan sve bolje i bolje.... u garazi kuham i uzivam....

Prilozi

• 20231118_105352.jpg
    20231118_105352.jpg
    27.3 KB · Pregleda: 26

Najnoviji postovi

Na vrh