• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

KOLINJE - - - izrada suhog mesa, kobasica i ostalih stvari od mesa

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,112
Nije mi jasno

Zato što u utore od rebara uđe sol, pojede i presuši onaj dio mesa koji je bio između rebara te od toga nema ništa, a kad režemo moramo taj dio ionako očistiti, ujedno kad se to pofrka onda tu ima mjesta muha za nastaniti soje leglo.
Ja imam drugačije iskustvo. Neradim uvjek već po potrebi. Ako sam povadio rebra, na tvoj opisani nači ne bude. Radim mokri pajs, nema viška soli, sve je ravnomjerno usoljeno, nema bojazni 1687.jpg

niti se moze desiti da je to mjesto podlozno " muhama". Način susenja mi je odličan i nema ništa za baciti ili da je neukusno.
Ovo je kako ja odradim.

Najnoviji postovi

Na vrh