ja na sipu stišćem dok je jako suvo tak kaj čem prije otrgne klipa i onda menje smeća ide vnuter...a ak očeš lepo brati onda se moraš zaran dići...ŠANANA kaže:ma presuvo je, pizdim po polju, neznam već kak bi rakete poštelal, ma nek se j***
idem rano zaran brat kaj mi ćim bolje dela dok je još kolko tolko mokro, popodne mi se sam štopa
kak je bolje da sui rakete skupljene il da su raširene, pitam za jako suho kikuruzovinu, neznam kak bi bilo pametno poštelati :scratch :scratch :scratch
tak je,a ak su ti previše stisnjene onda ti gura,nemru sve stići zajti između raketi,zato probaj poštelavati okretaj po okretaj dok ne dobiš onaj optimalni položaj i tu onda bereš stalno,eventualno koji okretaj napred ili natrag ak se bere kukuruz z debljim ili tanjim stabljikamaŠANANA kaže:ak ih raspustim, onda mi se štopa, ne stignu sve provući, pogotovo kad je suho :scratch
da, ja se također s tim potpuno slažem,još pogotovo prčkati po valjcima dok se vrte :shock: ,ak već moraš nekaj drbnuti onda zemi jednog lepog klipa i primi ga za vrh pa z debljim krajem prčkaj po beraču ...Kićo kaže:Jos nesto, moj ti savjet niti ne prilazi stroju dok kardan jos vrti. Ma niti na 5 metara :!: . Mozda zvuci smijesno ali znam zasto to kazem a ti nisi mali pa radi kak te volja