ma to uopće ne potrebno se davit i derat strojeve i kurit naftu,jer abutilon se ne širi korijenom,nego samo iz sjemena :!:kikic MF kaže:ma ljudi evo u usporedbi s kombajnom kako je visok ja sam visok 182cm a on je još sigurno metar viši bio od mene ako ne i više.
sva sreča ja sam svoje pobrao odavno pa je teško prenjet baš na moju zemlju, al uvjek postoji da se može.
evo malčirao sam danas ponovo dok je to sve izgorjelo. platio je dodatno da prođem s malčerom. malčer sam stavio na 750 okretaja kardana i 2000 okretaja motora i malčer se vrtio ko lud a to je tolko žilavo cijelog ga sasječe sve iz jedne stabljike napravi 1000 malih sasječenih al on i dalje u zraku. kao da malčiraš kamenje tako to zvuči evo imam i video pa ču postavit sam neznam kako.
i još je sve se osušilo odnosno izgorjelo i9 ja mislio o sad če iči ko bog al ne još uvjek je žilav čak i dok je izgorio nevjerojatno :shock:
valtra_8550 kaže:evo kombajniranja (usluzno).
vozio u popovacu.
cekam da se mrki javi je li me slucajno vidio putem .
Mrki88 kaže:valtra_8550 kaže:evo kombajniranja (usluzno).
vozio u popovacu.
:lol: :lol: :lol: šta se ti smucaš po mome kraju??
naravno da sam te vidio,već me oči bole :shock: od vas iz tih krajeva koji vozite u popovaču!!!
pa svaki dan po najmanje 20-ak tura prođe cestom,a vjerojatno sam i tebe opazio...
jebiga, mogao si svratiti na gemišt... :mrgreen:
valtra_8550 kaže:Mrki88 kaže:[quote="valtra_8550":38o54ai2]evo kombajniranja (usluzno).
vozio u popovacu.
:lol: :lol: :lol: šta se ti smucaš po mome kraju??
naravno da sam te vidio,već me oči bole :shock: od vas iz tih krajeva koji vozite u popovaču!!!
pa svaki dan po najmanje 20-ak tura prođe cestom,a vjerojatno sam i tebe opazio...
jebiga, mogao si svratiti na gemišt... :mrgreen: