powershift
Dobro znana faca
- Tu od
- 13 Stu 2007
- Poruka
- 2,912
ma naravno 6 EURA/metru prostornom, ne idem za manje od 5 metara i to nastojim da je blizu ili usput, obicno su za kucu po 10 metara, najvise do 25metara.
Šta misliš o točkovima 450mm za rezanje drva , dali je dovoljan prečnik
Inače imam te točkove originalne i planirao sam ih za neku varijantu woodmizera ali to mi je prevelika investicija za neku bliskiju budućnost pa sam možda planirao uraditi neki jeftinjak za rezanje i cijepanje pošto za takvu mašinu imam veliku većinu komponenti , nebi mi trebalo skoro nikakvo finansijsko ulaganje osim testera
Imaju ti dosta ti točkovi od 450mm ja na svom banzeku imam 500mm i to radi odlično a pogotovo ako su aluminiski.nemaš onda nikakvih problema.
ja sam kupio woodmizer lt 15 i teba mi stići ovaj tjedan i sam sam planirao ju radit al dosta je posla i zajebancije pa sam ipak odlučio kupiti novu.
jel to još sa AKCIJE bila je reklama u Šumarskom listu preko cjele stranice, a gledao sam to prije na yutubeu, prava stvar čestitke na kupnji
I sam znaš da sam te točkove predvidio za neku home varijantu woodmizera ali u nedostatku finansija za tu svrhu planirao sam da se preorjentišem na ovu mašinu jer mi tu treba minimum ulaganja , većinu imam a nadam se da ću zimus imati i vremena za to
Za glavnu vertikalnu cijev sam pribavio 120120X5mm , valjda bude dovoljno :weedman:
stroj za piljenje metrice, može obraditi do 15m u sat vremena, transportna traka dužine 4 m pogon preko traktorskog kardana ( PTO )
Njusim li ja REKLAMU, mozda?
Ako je, odustanite dok je vrijeme posto je reklamiranje ovdje ZABRANJENO.
stroj za piljenje metrice, može obraditi do 15m u sat vremena, transportna traka dužine 4 m pogon preko traktorskog kardana ( PTO )
zanima me vaše mišljenje oko finkcionalnosti te dal je stroj kao takav zanimljiv, tj isplativ ako bih ga koristio 8 sati dnevno
cijena cca 8000€
zaboravio staviti link da vidite kako stvar funkcionira
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=z77kqqt4FQk"