• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kontam - mali voćar

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Hvala dragi forumaši na svim čestitkama, bilo preko brzoglasa ili foruma :partyman: Sve je ispalo dobro i čekam bebača da dođe kući. Tomazy je pitao za neke slike, eto da stavim kakav je težak izbor bio prisutnih i mene :)

osumnjiceni.jpg

viski.jpg

pobjednik.jpg

Jednom prilikom mi je Grof poklonio Lički Viski :lol: Svima se svidio i... Inaće testirali smo mu kvalitet i sa instrumentom. Duplo je bolji od Trojke (votka) nažalost duplo nešto od Bacardia :D Eto informacija za Grofa da Lički Viski zna svrstati u cjenovnu kategoriju ;)

G

GROF

Guest
...fala prijatelju povodom lipi reči za moj; "LIČKI VISKI"., domaću rakiju od šljiva ili sliva., kako se kaže kodmene u liki., istina i BOG!., viskija imam malo., nešto malo za prodat /sve prodanao!/., nešto malo za darovat meni dragim ljudima - prijateljima!., /sve darovano!/., čekam iduću godinu da popunimo zalihe., već tri godine nima proizvodnje., slivice nisu rodile., domaće, ničim tretirane, čekam da se same odsebe smilujedu i rodidu., rod je svaki 3 do 5 godin i to obilat!!!

...Bog!., čujemo se., čitamo se...

T

Tomazy

Guest
Jao ja se nebi mako od druge boce po redu one rogate, uff..... Si kaj zval jelene? to kod nas vele kad povračaš od pijače :lol:

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Zadnji put sam "zvao jelene" od Fructalove Viljamovke (mislim da se zove Prior ) a je dobra :) Bila momačka i propisno me to opilo i očistilo :) Bar 5 puta sam grlio školjku ;) Zadni put mi je tako bilo kad sam imao 17 čini mi se. Jager mi amaterska cuga naspram Trojke i Viljamovke. A i ova od Grofa je bila fina meka rakija a tjera na smijeh.

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Snježna idila :D
p1040255d.jpg

Vau Vau, linija odbrane :lol:
p1040256.jpg

Dolazak zeke :oops:
pitjizeko.jpg

Zeka odabrao :)
zekaodabrao.jpg

Zeka pokušao papati, ali... linija odbrane je uredovala...
malizeko.jpg

Zeko se zaje*o :lol: :lol:
zekoimreza.jpg

Dođi zeko da ti vau vau nešto šapne :lol: :lol:
zekoimreza2.jpg

E ovo sam pročitao u jednoj knjižici i valja. Kiša, snjeg ništa ne mogu, a najjeftinija varijanta i još štiti od sunca :D Sutra akcija protiv zeke :lol:
grunf.jpg

grunf2.jpg

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Će onda da poštedim zeku :rolfer: Da ne bi bilo zabune, od kilometar ograde samoje bunt od 50 m razvučen, ostalo nismo stigli, da je bilo sve razvučeno ne bi zeka imao sa mnom problema. Ovako ja sutra ishektam natron papir i neka zeka slobodno dođe, neću mu ja ništa :mrgreen:

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792
eeeeeee da su meni stigle ukrajinke posudio bi ti koju da pazi :heart: :heart: :heart: :vragek:

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792
popiješ rakiju i staviš u vetrinu,pa kad gosti dođu da se imaš sa čim faliti-bio bih ti česti gost :partyman: :gitarist: :gitarist: :heart: :rolfer:

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Ne mogu naći na youtubu isječak iz Žikine dinastije kad su Miši nabacivali u vlaku prijateljicu noći :mrgreen: Pa im on vrati, a oni pitaju he he a što mi da radimo sa njom? :lol: :lol:

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Eh, došle sad i tri srne. Sad je ekipa sva na okupu. Koliko smo frend i ja vidili nisu ništa označavali, a sad... Svaki dan pucam petardama, bili bi malo poremečeni da se tu zadržavaju :lol: A mogu ja kupiti i mega petarde :mrgreen: Jest da će me izači više nego kunilent, ali opsadno je stanje :blackeye

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Ugovor o zbrinjavanju otpadne plastične ambalaže. Ja ga potpisao, nešto se nećkam ga odnjeti. Gledam da li ima to negdje sve gratis zbrinjavanje, pošto ih i onako Europa subvencionra.

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792

Petar upalio,a Kontam prska pet do dvanest,pupovi bubre
klijalište u radu
biće paprike ko kineza,hehheh

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Redneck :lol: Jel to od crvenog ulja ili sunca :mrgreen: Stigao krov za barku :mrgreen:

Na vrh